MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Folkart'tan etkileyici video: Tersten İzmir!
Televizyon
26 Mayıs 2017 Cuma 11:35

Folkart'tan etkileyici video: Tersten İzmir!

İzmir'de önemli projelere imza atan Folkart'ın yeni projesi Incity yola çıktı. Folkart tarafından yeni proje için hazırlanan video ise büyük beğeni topladı. Reklamda İzmir'de yaşam 'ters'ten tarif ediliyor.

İzmir’de büyük projelere imza atan Folkart Yapı, İzmir’e yeni bir eser kazandırmak için harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan proje için bir video filmi hazırlandı.

Sosyal medyada görüntüler hızla yayılırken oldukça beğeni topladı. Reklam filminde İzmir'de yaşam tersten tarif edildi.

- İŞTE O VİDEO

Türkiye’de ilk defa uygulanan ters kurgu yöntemiyle çekilen reklam filmi, Folkart’ın önceki reklam filmleri gibi yine adından çokça söz ettirdi. Reklam filminde kentin özel noktalarına da yer verilerek, kentin tanıtımına katkı sağlandı.

“AMAÇ İZMİR’İ TANITMAK”
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Reklam filmlerinde sadece inşa edilecek projeyi anlatmak istemediklerinin altını çizdi. Sancak, “Biz inşa ettiğimiz yaşam alanları ile kentimize değer kazandırmak isterken, reklam filmlerimiz ile de güzel kentimiz İzmir’i tanıtmak istiyoruz. Folkart olarak bugüne kadar hazırladığımız tüm reklam filmlerimizde İzmirimizin ve bölgemizin özel noktalarına yer verdik. Güzelliklerini bir şekilde ekrana taşıdık. Folkart Time projemizin reklam filmi ile sıradışı, aksiyon dolu bir reklam filminde de İzmir’in güzelliklerine yer verdik. Şimdi de “Hayatın İçinde” sloganıyla yola çıktığımız FOLKART IN CITY projemizde farklı bir yöntemle yine kentimizi tanıtmaya başladık” dedi.

“ÇOK BEĞENİLDİ”
Sancak, “Bu projemiz için de her zaman olduğu gibi çok farklı bir reklam çekmek istedik. Türkiye’de bir ilk olarak ters kurgu yöntemi kullanıldı. Reklam filminde başarılı yönetmen Hakan Yonat’ın imzası bulunuyor. Yine çok konuşulan ve dikkat çekici bir reklam filmiyle izleyicilerin karşısına çıktık. Bize gelen tepkilerden çok beğenildiğini anlıyoruz. Youtube, Facebook, Instagram gibi sosyal medya mecralarında çok fazla paylaşıldığını görüyoruz” dedi.

YÖNETMEN HAKAN YONAT
Reklam filminin yönetmenliğini Yönetmenlik kariyerinde içlerinden 2 tanesi yılın en iyi klipi seçilen 300'den fazla klip ve 100 kadar reklam filmi olan Hakan Yonat üstlendi. Yonat’a 75 kişilik kalabalık bir uzman kadrodan oluşan çekim ekibi eşlik etti. Bu kadronun içinde 6 kişilik dublör ekibi de yer aldı. Ayrıca çekimlerde 450 figüran kullanıldı. Ozan Erler, filmdeki baş aktör olarak baba rölünü üstlendi. Yönetmet Hakan Yonat, Ozan Erler’i “Türkiye’nin Jim Carrey’si” olarak nitelendiriyor. Anne rolünü ise Özge Sarıkaya canlandırdı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 24 Mayıs 2017 Çarşamba 21:59
Yapılmasın, ne gerek var, şehircilik ilkelerine aykırı 😇😃☺😊
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz