MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziemir Belediye Başkanı Şenol: Bizi alkolle suçluyorlar ama hırsız diyemezler!
Yerel Yönetimler
22 Şubat 2018 Perşembe 12:00

Gaziemir Belediye Başkanı Şenol: Bizi alkolle suçluyorlar ama hırsız diyemezler!

Gaziemir’in CHP’li Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, yakın çevresi tarafından genel merkeze zaman zaman şikayet edildiğini söylerken, “Ben Ankara’da kendi dosyamı gördüm. Ne zaman çektiniz o resimleri? Bizi alkolle suçluyorlar ama hırsız diyemezler” dedi.

EGEDESONSÖZ- Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol Sonsöz TV’de yayınlanan ‘Günaydın Ege’ programının konuğu oldu.

Görev süresi dahlinde ikinci dönemi içinde olan Belediye Başkanı Şenol ilçede hayata geçirdiği yatırım ve projelerden bahsetti.

İlerleyen süreçte daha yapması gerekenler olduğunu vurgulayan Başkan Şenol bir dönem daha görevine devam etmek istediğin söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 36’ncı Olağan Kurultayı hakkında konuşan Şenol, İzmir’in Parti Meclisi’nde (PM) az temsil edildiğini söylerken bunun delegenin takdiri olduğunu vurguladı.

Şenol kendisinin milletvekili seçilmek gibi bir ideale sahip olmadığını açıkladı.

Ayrıca yakın çevresi tarafından genel merkeze şikayet edilmesinden dolayı kırgınlık yaşadığını belirten Şenol fakat kimseyle küs duruma düşmediğini söyledi.  

3 İDEALİM VARDI!
Şenol, “Göreve gelirken 3 idealim vardı. Yeni belediye binası 40 yıldır konuşuluyordu. Akıllı binayı 25 yıl idare edecek şekilde yaptık. Çok büyük bir eksikliğimiz hastaneydi. Büyükşehir’le beraber yaptık. Çok büyük paralar harcadık. Devlet sadece doktor atadı. Açılışına bizi davet etmediler ama hastaneyi kazandırdım. Üniversite istiyordum. Havacılık yüksekokulunu kurduk. İyi bir arazi bulabilirsek onu fakülteye çevireceğiz” dedi. 

GAZİEMİR HIZLI GELİŞEN MODERN BİR KENT
İlçede gerçekleştirilen çevre ve kültür yatırımları hakkında bilgi veren Şenol, “Boş bir alan bulduğumda park yapıyorum. Ama biz haberini yapmadığımız için duyulmuyor. Şu an üç tane yapıyoruz. Büyük parklar. Yeşilin hastası bir adamım. 60 yılda yapılan yeşili üçe katladık. Vahşi sulama yapmıyoruz. Şehri şehir yapmak için sadece güzel binalar yetmiyor. Kentin kimlik kazanması için sanata, tarihine, kültürüne önem vermek gerekiyor. 2 butik müze kurduk. Kitaplar bastırdık. Yaptırdığımız heykel sayısı 50’ye ulaştı. Sıkıntı yok. Güvenli bir kentiz. Kızlarımız gece yolarda gezebilir. Bizde kimse kimsenin başörtüsüne, mini eteğine karışmaz. Gaziemir hızlı ve modern gelişen bir kent. Yapacak daha çok işimiz var” diye konuştu. 

İMARA YER AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUM
Şenol, “Hiç imara yer açmadım ve açmayı düşünmüyorum. Yeşili sonuna kadar savunuyorum. Zeytin ağaçlarının bulunduğu alanlar Ankara’dan imara açılmaya çalışılıyor. Büyükşehir’le birlikte hukuki mücadelemiz sürüyor. En genç ağacığımızın yaşı 200. Bölgedeki insanlar kızıyor ama çocuklarımıza bırakmamız gereken bir gelecek var” dedi.

10 YILDA GAZİEMİR’İN KADERİ DEĞİŞTİ!
Yaptığı hizmetlerin gösterişini yapmadığını ifade eden Şenol, “Kimseye bulaşmıyorum. Kendi işime bakıyorum. Reklamı sevmiyorum. Açtığım parkları halkın kullanımına sunuyorum. Pek açılış yapmıyorum. Çok zorda kalmadıkça arabamda bayrak kullanmam. Resmi aracı kullanmam. Koruma zaten kullanmam. Her şeyi halk için yapıyorum. Tek başıma geziyorum. Halk zaten yapılan işleri görüyor. Ama bana kızıyorlar. Bunları göstermen lazım diyorlar. Kimsenin iş yapmadığı zaman sen bu kadar iş yapmışsın diyorlar. 10 yılda Gaziemir’in kaderi değişti. Dünya markaları orada, havaalanı bizde, Türkiye’nin en büyük fuarı bizde. 180 tane bacasız sanayimiz var. Şanslı bir kentiz” açıklamasında bulundu.

EN TEHLİKELİ VARLIK OLARAK İNSANI GÖRÜRÜM
Hayvanlar olan ilgi ve sevgisiyle öne çıkan Şenol, “Hayvan sevgisi olan bir insanım. En tehlikeli varlık olarak insanı görürüm. Ben de ne kadar hayvanım olduğunu unuttum. Kuşlarım, papağanım, kedim var. Bukalemun bakmaya çalıştım. Baktım zayıflıyor, öldürmeden doğal yaşam parkına gönderdim. Park yaparken yuvasını bozmuşlar, yılan yavrusu getirdiler. Bakanlığa sordum, bakmak yasakmış saldık. Şantiyede tavuklar, köpekler var. Bakabildiğimiz kadar bakıyoruz. Gaziemir hayvansever oldu. Veterinerlik kurduk. Yolda bulduğumuz hayvanlara ne gerekiyorsa bakılıyor. Kanun nerede bulduysanız oraya tekrar bırakacaksınız diyor. Ama yolda görülen köpekler aşılıdır” yorumunu yaptı.

GÜVERCİNİMİ ÇALAN ŞAHİNİ DE SEVİYORUM
Şenol, “Dünyayı bu hale getiren insandır. Doğayı katlettik. Yaşamları bozduk. Ben artık düğünlere çelenk göndermiyorum. Zeytin ağacı götürüyorum. Çiçekçiler kızmasın. Benim amacım farklı. Ayrıca en büyük dost hayvanlardır. Yılana bile saldırmadığınız zaman size karşılık vermez. Neden yok çünkü. Ama biz yılan görsek öldürmek isteriz. En tehlikeli canlıyı insan olarak görüyorum. Bazen bir şahin geliyor, güvercinimi kapıyor. Diyorum karışmayın. O da evine bakıyor, yavrularına götürüyor. Doğanın dengesidir bu. Güvercinimi çalan şahini de seviyorum” dedi.

BİR KENTİN YÖNETİMİ SADECE BELEDİYE BAŞKANINA BIRAKILAMAZ
Şenol kent yönetimi için katılımcı bir anlayışı savunduğunu vurgularken, “Bizim belediye başkanı olarak bulunduğumuz çevre şakşakçılar ve yalakalarla dolu. Onlardan kendinizi kurtaramazsanız yanarsınız. Eve geçince düşünüyorum. İşi yanlış yaptık diyorum. Çevrenizdeki yalaka ve şakşakçılar ‘10 numara yaptınız başkanım’ diyor. Nasıl? Yapmadık işte. Şurada şurada yanlış yaptık. Niye söylemiyorsunuz? Eleştiriden ve eleştirmekten korkar olduk. Ben en çok eleştiriden mutlu oluyorum. Bir kentin yönetimi sadece belediye başkanına bırakılamaz” ifadelerini kullandı.

HER PARTİDEN OY ALDIM
İlçe halkı tarafından sevilen bir başkan olan Şenol, “Bizi ‘Halil İbo’ gören var, ‘Bizim Oğlan’ diyen var. Benim de hoşuma gidiyor. Biz öyle yetişmişiz. Bizde öyle başkan yoktur. Bu koltuklar, başkanlıklar gelip geçici. Başkanlık geçtiğinde ‘Halil İbo’yu, ‘Bizim Oğlan’ı duymak isterim. Seviyoruz. Onlar da bizi seviyor. Vatandaşımızın desteği olmasa belediyeyi alamazdık. Her partiden oy aldım. Bizim oğlan dendi mi olay bitiyor. Partiye bakılmıyor. Genel seçim farklıdır ama yerelde böyledir. 20 yıldır kooperatif evinde oturuyorum. Herkes gibi yaşıyorum. Lüks bir yaşantım yok. 30 yıl önce üniversiteye giderken ne konuştuysam hala onu söylüyorum. En önemli şey o. Liseye giderken kendime hedef koymuştum. Yaşadığım yerin belediye başkanı olacağım demiştim. Amacıma ulaştım” şeklinde konuştu.

BELKİ DE BENİM YERİMDE EŞİM OLMALIYDI
Özel yaşantısına dair konuşan Şenol aile yapısı üzerinden önemli mesajlar verdi. Şenol, “Aileden bir sıkıntım yok. Eşim zaten siyasetin göbeğinden gelme. 10 yıl ilçe sekreterliği yaptı. En büyük sorunum, bana göre bir hastalık, hayır diyemiyorum. Aileden gelen bir durum galiba. 35 yıllık evliyim eşimle. Her şeyi ifade ediyor. Çok iyi anlaştık. İnanın yağ yakmakla alakası yok. Hep mutlu yaşadık. Yine boş durmuyor. Siyasetin içinde. Gıda Bankası başında. Fakir fukarayla uğraşıyor. Benim programlarım aynı zamanda Birsen Hanım’a da atılır. Beni yakından takip eder. Ne zaman nerede olacağımı bilir. Onun çok büyük desteğiyle geldim buralara. Aslında belki de benim yerimde onun olması gerekiyordu” dedi.

Çok göç alıyoruz ama eğitimi seviyesi ve geliri yüksek insanlar tercih ediyor. Çünkü evler çok pahalı. Gaziemir’in içine girmeyen bilmiyor. Asıl güzellikler içerde. Geçilen bir yer olarak bakılıyor. Gelenler şaşırıyor. Bana ne kadar anlatsam boş geliyor. Gelip görmek lazım... İZBAN’ı var. Havaalanına 5 dakika. Denize 20 dakika sonra ulaşabiliyorsunuz. En tanınmış markalar da var. Her şeyi Gaziemir’de bulabilirsiniz. Eğitim konusunda son yıllarda önemli hamleler var. bir yılda 5 yılda sadece sağlık koleji açıldı. Şimdi sınırlandırıldı. Okul ve sağlık yönünden rahatız. Gaziemir tam bir şehir... Sakinliği, güvenliği var. Onun için çok tercih ediliyor” açıklamasını yaptı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM SADECE ONAY İÇİN ANKARA’DA 3 SENE BEKLEDİ
“Tek sıkıntımız Aktepe-Emrez’in kentsel dönüşümü” diyen Şenol, “İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm alanı. 22 hektarlık bir alan... Doğru düzgün hiçbir şey yapamadığımız için üzülüyorum. O bölgede 18 bin kişi yaşıyor.  Büyükşehir takip ediyor. Ev ev dolaşılacak, anlaşmalar sağlanacak. Kimse kiraya çıkmadan boş alanlara evler yapılıyor. Yerine geçenin evi yıkılıyor. Yaşadığı ve doğduğu o bölgede sağlıklı evlere kavuşacaklar. Gaziemir’in en önemli semti olacak. Projeler çok güzel. 5 projeyi birleştiriyorlar. Değişik şeyler çıkıyor. Biraz yasalardan kaynaklanıyor. 8 yıl önce meclisimde karar aldım. Sadece onay için Ankara’da 3 sene bekledi. 5 proje birinci seçildi. Bunları birleştirin hepsi birbirinden güzel dendi. Bekliyorum. En büyük dertlerimden biri o” dedi. 

ANKARA’DAN ÇOK SIKINTI ÇEKTİM, 9 YILDIR İLLER BANKASINDAN BİR LİRA ALMADIM
Şenol, “Herkes 5 sene sonra nasıl bir daha seçilirim diye düşünüyor. Parti ayrımı da yapmıyorum. Hükümet de belediye başkanları da böyle. Bu Türkiye için büyük risk. Gelen 25 senelik plan yapacak. Ben Ankara’dan çok sıkıntı çektim. Bunu söylerken de kimseden korkmuyorum. Ben 9 yıldır iller bankasından bir lira alamadım. Özel bankalardan krediler aldım. ‘Başkanım yeni bir proje yok mu, hemen kredi verelim’ diyorlar. Hiç aksatmadan tıkır tıkır ödedim. Ama bu günah. Belediyeden daha fazla faiz çıkıyor. İller bankasının sermayedarlarından biriyim ama kredi alamıyoruz. Artık gitmiyorum. Bilançonuz harika yarın gel paranı al diyorlar. Sonra alamıyorum. En sonunda bıktım, bıraktım. Özel bankalarla çalışıyorum. Siyasi bakılmamalı. Biz de onlar da bakmamalı. Gaziemir’de birileri yaşıyor. Ve ben de onlar için emek veriyorum. Bunun siyasi yönü yok. Başkası gelsin daha güzelini yapacaktır” diye konuştu.

BİR DÖNEM DAHA ADAY OLMAK İSTİYORUM
Şenol, “Benden önceki belediye başkanlarımız da kıymetli insanlardır. Çivi çakmışlardır ama bizim iddiamız biz daha iyisini yapacağız. Biz o çiviyi çakmazsak halk da gerekeni yapar. Genel merkez hangi yöntemi kullanacak, nasıl aday gösterilecek bilmiyorum. Partim kimi gösterirse koluna girer çalışırım ama bir dönem daha aday olmak istiyorum. Yapmak istediklerim var” dedi.

İHTİMAL VERMİYORUM
Erken seçim söylentilerine değinen Şenol, “Biz hazırız erken seçime. Ama ben şans olarak tahmin etmiyorum. Karar vereceklerse Mart’ın sonuna kadar vermeleri lazım. Mart’ın sonuna kadar beklemek lazım. Ama ben şahsi olarak pek ihtimal vermiyorum. İlçelerin birleştirilmesi gündemde. Biz bilmiyoruz. Tavşan atar gibi torbaya atıyorlar, sonra çekiyorlar. Taşeron işçi meselesi son aldığım duyuma göre Nisan’da bitiyordu 3 ay daha uzatılmış. Ankara’ya adam gönderiyorum cevap veremiyorlar. Valilik cevap veremiyor. 3 ay daha uzatılırsa ne yapacağımızı bilmiyoruz” açıklamasında bulundu.

TAŞERONU BİZ GETİRMEDİK, HÜKÜMET ÇIKARDI
KHK’da yer alan taşeron düzenlemesine ilişkin konuşan Şenol, “Taşeron kanununu zaten bu hükümet çıkardı. Biz çıkarmadık. Ama sonra kargaşaya döndü. Mecliste tartışılmalıydı. Hiçbir şey tartışılmıyor ki bu ülkede. Cumhurbaşkanı akşam bir şey konuşuyor sabah kanunlaşıyor. Hiçbir araştırma akademik çalışma yapılmıyor. Belediye kanunu çıkacaksa başkanlara usulden de olsa bir görüş sorulması gerekiyor. Dinlerler dinlemezler ayrı. Ama bir görüşümüzü almaları lazım. Ben taşeronluğa karşıyım. Bende de var. Ama çok önce başlamış. Ben taşeronu kaldırmaya uğraşan bir adamım. Süreyi uzun tutmaları lazım. Ben bir sene en fazla 2 araba alırım. 25 arabayı bir senede alma imkanım yok. Ama destek olursa hiçbir sıkıntı yok. Baştan beri taşeronu kaldırmaya çalışan biriyim. Ben taşerona en çok ücreti vermeye çalışıyorum. İzmir’de sanmıyorum bizdeki kadar yüksek alan bir yer olsun. 2 bin 400 liranın altında alan yok gibi. Sendika olmamasına rağmen. Şimdi sendikalaşıyorlar artık” dedi.

İZMİR’İN PM’YE DAHA FAZLA GİRMESİNİ BEKLİYORDUM AMA DELEGENİN TAKDİRİDİR
Kurultay değerlendirmesi yapan Şenol, İzmir’in temsiliyetini az bulduğunu söylerken, “Heyecanlı bir kongreydi. Hiç olay çıkmadı. Gayet sakindi. Tüzükte ne yazıyorsa ona göre yapıldı. İki adayımı yarıştı. Herkes kendi özgür iradesiyle sandığa gitti. İstediğiniz yazdı, çizdi. Bizde AK Parti gibi bunlar seçilecek diye bir şey yok. İzmir’in PM’ye girmesi adına daha fazla bekliyordum ama delegenin takdiridir. Normal karşılamak lazım. Bu dönem böyle olur öteki dönem farklı olur. Hepsi çalışkan arkadaşlarımız, partiyi temsil edeceklerdir” açıklamasında bulundu.

UMUT TEKİN’İN SEÇİLMESİNİ İSTERDİM, GAZİEMİR’İ ÇOK İYİ TEMSİL EDER!
Şenol, Gaziemir İlçe eski Başkanı Umut Tekin’in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer bulmasına rağmen seçilememesi için ise, “Umut Başkan’ımın orada olmasını isterdim. Partiye Gaziemir’e çok büyük emekleri oldu. Genç bir arkadaş olarak temsilci olmasını isterdim gerçekten. Ama şartlar öyle. Delege istemedi demek ki. Belki gençliği ve tanınmamasından ötürü seçilmemiş olabilir. Tanısalardo oy atacaklarına inanıyorum. Siyasete çok katkısı olurdu. Ne kadar bilgili olduğunu biliyorum. Ama olsun yaşı daha çok genç. İnşallah ileride istediği yerlerde görürüz. Gaziemir’i çok iyi temsil eder. Biz Gaziemir olarak hiç Ankara’ya milletvekili gönderemedik” dedi.

BENİ BİRİNCİ SIRAYA KOYSALAR MİLLETVEKİLİ OLMAM!
Kendisinin milletvekilliği gibi bir düşüncesinin bulunmadığının altını çizen Şenol, “Ama benim öyle bir idealim yok. Beni birinci sıraya koysalar milletvekili olmam. Milletvekillerimiz çok çalışıyorlar. Mücadele ediyorlar. Ama biz gelişmiş bir ülke değiliz. İktidar partisi genel başkanı ne derse onun sözü geçiyor. Sayısal çoğunluğu var iktidar partisinin. Bizimkiler sadece karşı çıkmakla kalıyor. Sözlü, yazılı önerge vermekle uğraşıyorlar. Sadece demokrasi gelişmediği için parmak kaldırmakla bitiyor bazı işler. Biz öyle değiliz” diye konuştu.

ANKARA GİBİ GRİ BİR ŞEHRE GİTMEK İSTEMEM
Şenol, “16 mahallem var. Her gün arabamla gezerim. Bayraksız araçla dolaştığım için fark etmezler bile gezdiğimizi. Her gün inşaatların, işlerin başına giderim. Onları görmek ayrı bir zevk. Bizim belediye yapıyor demek insana haz veriyor. Bir park yapıyorsun insanlar balkona çıkıyor el sallıyor. Gel başkanım çay içelim diyor. Bunları bırakıp Ankara gibi gri bir şehre gitmek istemem. 2 gün zor duruyorum atıyorum kendimi İzmir’e. Benim gönlüm yok” dedi.

2014’TE İHANETLER OLDU AMA BU DÖNEM 30’DA 30…
2019’da İzmir’de gerçekleşecek yerel seçimlerde oluşacak tablo için öngörüde bulunan Şenol, “İzmir’de dengeler bozulmaz. Biz Türkiye’yi İzmir yapmaya çalışan bir partiyiz. Tüm arkadaşlarımız gereken özveriyi gösterir. Geçen dönem kimseyi suçlamak istemem ama bazı arkadaşlarımızın partiye ihanetleri oldu. Küçük oyla kaybettiğimiz yerler oldu. Ama bu dönem bizim için 30 ilçenin 30’unu almak hedefimiz. Başaracağımıza inanıyorum. Sıkıntımız yok” şeklinde konuştu.

AZİZ BAŞKAN’I ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bir dönem daha aday olması gerektiğini vurgulayan Şenol, “Olması gerektiğine inanıyorum. Allah başımızdan eksik etmesin inşallah. Şahsi olarak bir dönem daha devam etmesini isterim. İzmir’e çok şeyler yaptı. Sadece Gaziemir’e çok şeyler kattı. İlçe belediye başkanı olarak altından kalkamayacağım şeyler yaptı.  Ben Aziz Başkan’a ‘bizim Amerika’ derim. Aziz Başkan’ın ideallerini biliyorum. Biz de o ideallerin arkasından gitmek istiyoruz. Aziz Bey haftanın 7 günü çalışan, dağ köylerine çıkan bir adam. Onun hızına biz bile yetişemiyoruz” açıklamasını yaptı.

İZMİR’DE BİR ARA ETÇİLER VE BALIKÇILAR VARDI, BEN VEJETERYANIM DİYORDUM
Siyasette kavga olmaz” diyerek sözlerini sürdüren Şenol, “Bir ara İzmir’deki belediye başkanları etçiler ve balıkçılar diye ayrılmıştı. Beni ikisi de çağırıyordu. Arkadaşlar ben vejeteryanım diyordum. Aziz Başkan’la karşı karşıya gelmiyor muyuz? Oluyor. Ama onun kızgınlığı geçiyor, sonra ben gidiyorum. Devam ediyoruz. Ama asla kamuoyuna ve basına yansıtmam” dedi.

BİZ AK PARTİ DEĞİLİZ, KAVGACI GİBİ GÖRÜNÜYORUZ AMA SEVGİDE SIKINTIMIZ YOK
Partisinin kavgalı bir görüntü çizmesi hakkında konuşan Şenol, “Biz de kavga olmazsa olmuyor. Heyecanlı partiyiz. Biz AK Parti değiliz. Bizde herkes konuşma hakkına sahip. Kavgacı gibi görünüyoruz ama sevgide bir sıkıntımız yok” yorumunda bulundu.

İYİ PARTİ BİZİ ETKİLEMEZ
Şenol, İYİ Parti’nin durumuna değinen, “İYİ Parti’nin bizi etkileyeceğini düşünmüyorum. MHP’yi ne kadar etkiler bilmiyorum. Ama İzmir’de MHP tabanının büyük bölümünün İYİ Parti’ye geçtiğini sanıyorum. Öyle izliyorum ama diğer illeri bilemem” dedi.

BİZİ ALKOLLE SUÇLUYORLAR AMA HIRSIZ DİYEMEZLER
Çevresindeki bazı kişilere kızdığını ve bu durumun aday olma noktasında karar almasına yol açacağını ifade eden Şenol, “İşimi çok seviyorum. Bir genç gelsin. Herhalde genç yetişmedi. İhanetlerden bıktım. Çok yakın arkadaşın, bakıyorsun arkandan kötü kötü şeyler çıkıyor. Ben Ankara’da kendi dosyamı gördüm. Ne zaman çektiniz o resimleri? Bizi alkolle suçluyorlar ama hırsız diyemezler. İş yapmıyor diyebilirsiniz birçok şey diyebilirsiniz saygı duyarım ama bazıları özel hayatlara giriyor. Beni onlar kızdırıyor. 5 yıl daha bunları dinleyeceğim. Ben yine onların kollarına giriyorum. Küs değilim. Ben inanıyorum hepsi yanımda olur. Hepsi ‘Halil İbrahim’ci olur” diye konuştu.

NET SEÇİM ÇIKIŞI: RAHAT KAZANIRIM
Şenol aday olması halinde ipi göğüsleyeceğini net bir dille ifade etti ve “Zaman zaman anket yaptırıyorum. Yarın seçim olsa çok rahat kazanırım. Hiç problem yaşamayız” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İlker Kaya
 22 Şubat 2018 Perşembe 20:19
Başkanım bir dönem dağa yakışırsın Gaziemirimize seni bilen biliyor.Sevgiler şelaleee...
 Ataya ve asker arkadaslarina sevdalilar grubu
 22 Şubat 2018 Perşembe 19:28
Ataturkculukten basedip atanin yattigi topraklara gri diye biliyorsaniz siz once bir ataturkculugunuzu yargilayin aziz baskani eskisehire yollayin akp hukumeti olmayan sehirlerde guzel olabiliyormus orda gorsun bunu izmire ne katki sagladiniz allah askina milletin beynini ataturku kullanarak yikamaktan baska ne yaptiniz yedi diyenler kimin yedigi belli izmiri koy ettiniz yiye yiye ataturku en son agziniza alicak kisisiniz siz ve sizler gibiler atam gorse sizi denize dokerdi yillar oncede tarih yazdi sizlerin yanlislarini asla ulkede iktidar olamazsiniz basinizdaki kisiler pkk yatagindan dogmus siz bence once bunlari konusun siyaset kargasasi yapana kadar
 Balgöç
 22 Şubat 2018 Perşembe 18:25
Ömür Şanlı gelir yazın bir yere
 Varol ZENGİNOBUZ
 22 Şubat 2018 Perşembe 16:21
Sevgili belediye başkanım,gaziemir'de yaptıkların yapacaklarının teminatıdır.Her daim yanındayım ve yanında olmaya devam edeceğim...Düşünce goncadır; dil tomurcuk. Eylem ise bunların arkasındaki meyve…...Başkanım eğer mücadelen süresince yanında olmayanlar, başarın sırasında yanında olmayı hak etmezler...Halil başkanla HEDEF 2019....
 Seydiköylü
 22 Şubat 2018 Perşembe 13:20
SEYDİKÖY EVİMİZ HALİL İBO BABAMIZ
 Seydibaba
 22 Şubat 2018 Perşembe 13:00
Ömür Şanlı gelir Akp iktidar olur
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz