MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZİKAD’dan coşkulu yedinci yıl kutlaması
Ekonomi
28 Mayıs 2015 Perşembe 15:28

İZİKAD’dan coşkulu yedinci yıl kutlaması

“İşte Kadın, Güçlü Kadın” sloganıyla 2008 yılında kurulan İzmir’in ilk İş Kadınları Derneği olan İZİKAD, düzenlediği bir organizasyonla yedinci yılını geride bıraktı. Villa Levante Butik Otel’de gerçekleştirilen geceye çok sayıda davetli katılırken, onur konuğu İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci oldu. Organizasyonda bir de konuşma yapan Perihan İnci 'ye İZİKAD Başkanı Candan Cilingiroğlu tarafından teşekkür plaketi verildi.
İZMİR - Organizasyonun açılış konuşmasını yapan İZİKAD Başkanı Candan Çilingiroğlu şunları söyledi: “İZİKAD olarak kadınlarımızın  güçlü olması için mesleki ve kişisel gelişimlerini yönelik pek çok projeyi hayata geçiriyoruz. Genç İZİKAD projesi ile üniversite son sınıf öğrencisi kızlarımızın girişimci olmalarına, İZİKAD Akademi ile çalışan kadınlarımızın çeşitli eğitimler alarak daha çok bilgilenmesine, hasta bakımı, çocuk bakımı gibi sertifikalı meslek kursları ile işsiz kadınlarımızın meslek edinmelerine, KOSGEB’le birlikte düzenlediğimiz kurslarla kadınlarımızın fon sağlayarak kendi işlerini kurmalarına yardımcı oluyoruz. Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren İZİKAD, yedinci yılında bu çalışmalarını arttırarak sürdürecek ve kadınlarımız için en iyisini ve en doğrusunu yaparak ışık olmaya devam edecektir.”

EĞLENİRKEN ŞİDDET GÖREN KADINLARI UNUTMADILAR
Düzenlenen kutlamada bir de çekiliş gerçekleştirilerek, elde edilen gelir  genç yönetmen Gülten Taranç'ın kadına şiddet konulu "Yağmurda Yıkansam" adlı  ilk uzun metrajlı filmi için sponsorluk amacıyla kullanılacak. Ödüllü genç yönetmen Taranç, filmin gösterimden elde edilecek olan geliri de şiddet gören kadınlara yardımcı olmak amacıyla kullanacak.
Düzenlenen yemeğin protokol konukları arasında Eski Devlet Bakanı Işılay Saygın da vardı. Saygın konuşmasında kadın derneklerinin Türkiye için önemli olduğunu vurguladı. Protokolün önemli diğer konukları  ise  TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aysel Öztezel, Türkiye Görme Özürlüler Derneği Başkanı Tülay Yazgan, Türkiye görme özürlüler derneği Genel Sekreteri Şafak Özpoyraz, Celal Bayar Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Öğrtim Görevlisi Prof.Dr.Meltem Onay, EGİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kılıç, Gözlem Gazetesi İmtiyaz sahibi ve sorumlu Müdürü Zeynep Görel oldu.

Organizasyonun sonuna doğru İzmirli İşKadınları Derneği 7. yılını geride bırakmanın mutluluğu üyeleriyle eğlenerek ve 7. yıl pastasını keserek kutladı. Derneğe ayrıca iki yeni üye olan Nur Kıvrak ve Sevil Helva'da katılarak üyelik rozetlerini aldılar.
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz