MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mövenpick Söyleşi Günleri'nin konuğu Tunç Soyer ve Buket Uzuner
Ege
11 Eylül 2017 Pazartesi 11:15

Mövenpick Söyleşi Günleri'nin konuğu Tunç Soyer ve Buket Uzuner

Sanat dünyasından sevilen isimlerin ağırlandığı, Mövenpick Hotel Izmir’de düzenlenen ''Söyleşi Günleri“nin üçüncü buluşması, 13 Eylül‘de gerçekleşecek.

Sanatseverlerin buluştuğu “Söyleşi Günleri”nin Eylül ayındaki konukları Buket Uzuner ve Tunç Soyer olacak.

Sanat dünyasından sevilen isimlerin ağırlandığı, Mövenpick Hotel Izmir’de düzenlenen „Söyleşi Günleri“nin üçüncü buluşması, 13 Eylül‘de gerçekleşecek. Sanatın değişik dinamiklerini geniş kitleler ile anlaşılır bir dille buluşturmak amacıyla „Şehir, Kadın ve Aşk“ üzerine keyifli sohbetlerin yapıldığı söyleşilerin bu ayki konukları sevilen yazar Buket Uzuner ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer olacak.

Doktor Zeki Hozer’in projesi olan, Mövenpick ve Medikal Park işbirliği ile geliştirilen söyleşilerin ilk ikisi İzmirliler tarafından oldukça ilgi görmüştü. Sanata, müziğe, hayata ve aşka dair sohbetlerin yapıldığı, Yazar Gülşah Elikbank’ın moderatörlüğünde daha da keyifli hale gelen etkinlikler, ücretsiz ve herkese açık. Katılımcılar, yaklaşık 1.5 saat süren sohbetlerin ardından, konuklara sorular sorarak eserlerini imzalatma fırsatı da bulabiliyorlar.

13 Eylül Çarşamba akşamı saat 19:30’da yine Mövenpick Hotel Izmir’de Buket Uzuner ve Tunç Soyer‘in katılımıyla gerçekleşecek etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi için 0232 488 14 14 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz