MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Stat tartışması alevlendi: AK Partili Çiftçioğlu ile Başkan Tugay'dan karşılıklı sert sözler
Politika
20 Temmuz 2019 Cumartesi 11:55

Stat tartışması alevlendi: AK Partili Çiftçioğlu ile Başkan Tugay'dan karşılıklı sert sözler

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, hükümetin, Karşıyaka Stadı’nın yapımı konusundaki kararlılığını kaybetmediğini söyledi. Başkan Cemil Tugay ile daha önce yaptığı görüşmede, stat konusunu siyasi açıklamalara kurban etmeme kararı aldıklarını belirten Çiftçioğlu, Tugay’ın sözünde durmadığını ve gerçek dışı açıklamalarla da kamuoyunu yanılttığını belirtti. Başkan Tugay bu açıklamaya yanıt verdi. Tugay, 'Birileri stad konusunda hiç bir şey yapmadan, ağzından köpükler saça saça bizlere hakaret ederken, biz stad arazisini temizlemekle meşguldük' dedi.

Tugay’ın, ilk defa sağlıklı işleyen süreci baltalamak istercesine stat konusunda yanlış bilgiler verdiğini ifade eden Başkan Çiftçioğlu, "100 günden bu yana Karşıyaka Spor Kulübü’ne, ‘cek-cak’ ve camiaya sevecen gelecek sahte mesajların dışında, belediye olarak hangi yardımı yaptın Cemil Tugay? Taraftarlara 2019-2020 sezonunda futbol şubesinin tüm giderlerinin belediye imkanları ile üstleneceğini dilden dile dolaştırdın. Şu ana kadar futbol şubesi için ne yaptın?” diye konuştu. Başkan Tugay bu açıklamalar sosyal medya hesabından yanıt verdi.

‘HUKUKİ MÜDAHALE OLMADI’ AÇIKLAMASI KESİNLİKLE YALAN
Karşıyaka Stadı'nın yapımının gecikmesinde, CHP'li belediyeler tarafından açılan davaların da etkili olduğunu ifade eden Başkan Çiftçioğlu, “Karşıyaka Belediyesi’nin, Ankara 3. İdare Mahkemesi’ne 2014/1021 esaslı dosya numarası ile ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması talepli açtığı dava var. Sadece bu kadar da değil. Büyükşehir Belediyesi’nin de Ankara 18. İdare Mahkemesi’ne 2014/1430 esaslı dosya numarası ile ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açtığı dava mevcut. Tüm bunlara rağmen Tugay’ın stat konusunda yaptığı açıklamaların kabul edilebilir tarafı yok” dedi.

MEVKİ SARHOŞLUĞUNA KAPILDI: ZÜBÜKZADE KARAKTERİ DOĞUYOR
Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın “zübük” siyaset anlayışıyla hareket ettiğini belirten Başkan Çiftçioğlu, “Sen çayını Alsancak sokaklarında içerken, AK Parti milletvekilleri bu süreçleri atlatmak için canla başla mücadele ediyordu. ‘Hükümet stadı yapmayacaksa araziyi geri versin’ açıklaması, sorumluluk makamında olmasına rağmen sahte kahramanlığa soyunan Cemil Tugay için talihsizlik olmuştur. Tugay, her şeyden önce Karşıyaka Belediyesi adına, beş yıllık zaman kaybının özrünü dilemeli. Cemil Tugay’ın açıklamalarını gördükçe, aklıma rahmetli Kemal Sunal’ın canlandırdığı 'Zübükzade' karakteri geliyor. Tugay’ın mevki sarhoşluğuna kapılıp yaptığı gerçek dışı açıklamaları kınıyorum” diye konuştu.

Önümüzdeki hafta belediye meclis üyeleri ile birlikte Karşıyaka Belediyesi’nin yüz günlük çalışma performansını, düzenleyecekleri basın toplantısı ile değerlendireceklerini kaydeden Çiftçioğlu, kamuoyunun yanlış yönlendirilmesine asla müsaade etmeyeceklerini belirtti.

BAŞKAN TUGAY'DAN FOTOĞRAFLI YANIT
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Birileri stad konusunda hiç bir şey yapmadan, ağzından köpükler saça saça bizlere hakaret ederken, biz stad arazisini temizlemekle meşguldük' dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Aliriza
 21 Temmuz 2019 Pazar 12:09
Yıllardir sürekli oyaliyorlar KSK Stadını yapmiyorlar sürekli engel boyle Güzide bir Klup e köstek oluyorlar o kadar söylenecekler var nediyeyim engelleyenlere yazıklar olsun. Herşeye rağmen Kaf sin Kaf.
 Süleyman
 21 Temmuz 2019 Pazar 08:34
Tutturdular bir stat .Duyanda matah bişey sanıcak.Oraya stat olmaz zaten olmıyacak.AKP ilçe başkanı kulun kulusunuz.Binali Yıldırım ın felsefesi hepinizin felsefesi itaat et rahat et.Siz etrafa hakaret edeceğinize önce birey olun daha kula kulluğu aşamadınız.Oraya alt yapı ve spor kompleksi yapılır.
 Bülent ışık
 20 Temmuz 2019 Cumartesi 16:36
5 yıl önce maçlara kapanan Alsancak stadı 20 Temmuz 2020 yılında açılacakmış. 54 milyon liraya yapılan butik stadta 5 yılın hesabını kim verecek ?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz