MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TÜGİAD Ege'de bayrak devri: Yeni başkan Yavaş oldu
Ekonomi
16 Ağustos 2017 Çarşamba 10:30

TÜGİAD Ege'de bayrak devri: Yeni başkan Yavaş oldu

TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Hüseyin Canpolat, TÜGİAD Genel Merkez’deki yeni görevi nedeniyle başkanlık sorumluluğunu TÜGİAD Ege Yönetim Kurulu üyesi Can Yavaş’a teslim etti.

Türkiye Genç İş adamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şube Başkanı Hüseyin Canpolat, TÜGİAD Genel Merkezi’ndeki yapılanma nedeniyle üstleneceği yeni sorumluluklara daha çok zaman ayırabilmek amacıyla TÜGİAD Ege Şubesi Başkanlığı görevinden ayrıldı. Görevi başkan yardımcısı Can Yavaş’a devreden Canpolat TÜGİAD’ın her aşamada Türkiye için değerli örnekler yaşattığını belirtti.

Görevini devreden Canpolat yaptığı açıklamada, TÜGİAD Genel Merkezi'nde üstleneceği yeni sorumluluklar nedeniyle görevinden ayrılma kararı aldığını belirterek şunları söyledi:

“Görev süremiz içinde Türkiye çok zor bir dönem geçirdi. Beklenmedik olaylar yaşandı. Türkiye’de yaşananlar hangi ülkede yaşansaydı çok ağır sonuçları olurdu. Türkiye birlik ve beraberlik ruhu sayesinde bu süreci daha az hasarla atlattı. Ulusal sorunlar ve olayların beraberinde global ekonomide yaşanan gelişmeler nedeniyle işe, yatırıma, ekonomiye odaklanmanın çok zor olduğu bir dönemde görev yaptık. Buna rağmen TÜGİAD üyelerinin yarattığı sinerji sayesinde biz ülkemizin sorunlarına çözüm üretebilmek için çalıştık. Bu arada TÜGİAD olarak bazı değerleri yaşatıyoruz. Başkanımız Sayın Ali Yücelen bizlere örnek oluyor, bizler de genç kardeşlerimize örnek oluyoruz. Bir göreve talip olduğumuz zaman diğer görevimizi de bir başka arkadaşımıza devrediyoruz.”

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ile tüm üyelerin özverili çalışmaları ile   TÜGİAD Ege Şubesinin gündemi yakalamasını sağladıklarını belirten Canpolat kendisine destek olan tüm arkadaşlarına şükranlarını sunduğunu belirtti. Canpolat; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Can Yavaş’ın bu misyona en uygun biçimde sahip çıkacağına ve TÜGİAD vizyonunu daha da ileriye taşıyacağını; bu nedenle gönül rahatlığı içinde şube başkanlığını kendisine teslim ettiğini söyledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz