MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Valilik’ten ‘korona’ tedbiri: Toplu halde yürümek yasak!
Güncel
4 Nisan 2020 Cumartesi 14:38

Valilik’ten ‘korona’ tedbiri: Toplu halde yürümek yasak!

Koronavirüs salgını kapsamında alınan önlemler çerçevesinde 20 yaş altındakilere sokağa çıkma yasağı getirildi. Marketlerde ve toplu olarak çalışılan işyerlerinde maske zorunluluğu getirildi. İzmir Valiliği’nden yapılan açıklamada vatandaşların sosyal mesafe gözetmeden toplu olarak yürümelerine izin verilmeyeceği, yan yana yürüyen vatandaşların yine sosyal mesafe gözetilerek yürümelerine dikkat çekileceği bildirildi.

EGEDESONSÖZ- Türkiye’ de salgından en çok etkilenen kentlerden biri olan İzmir’de hükümet tarafından dün yürürlüğe giren tedbirler ışığında harekete geçildi.

Kente giriş-çıkış yasaklanırken 20 yaş altındakilere sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Ayrıca marketlerde, pazarlarda, toplu olarak çalışılan işyerlerinde ve toplu taşıma araçlarında maske taşınma zorunluluğu getirildi.

İzmir Valiliği’nden yapılan açıklamada ise vatandaşların toplu halde yürümelerine sınırlandırma getirileceği açıklandı. Valilik’ten yapılan açıklamada vatandaşların sosyal mesafe gözetmeden toplu olarak yürümelerine izin verilmeyeceği, yan yana yürüyen vatandaşların yine sosyal mesafe gözetilerek yürümelerine dikkat çekileceği bildirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 TC misafir
 5 Nisan 2020 Pazar 02:43
Sokağa çıkma yasağı ilan edin bitsin arkadaş. Böyle giderse buranın sağlık hizmetleri yetmeyecek asıl kaos o zaman başlayacak bu kadar öngörüsüz ve kararsız olunmaz hepimiz zarar göreceğiz.
 ferhat
 4 Nisan 2020 Cumartesi 19:08
KARŞIYAKA çarşısında ne var arkadaş boş gezenler orda girin evinize işinden olanların işini iyice bozacaksınız girin içeri
 alo
 4 Nisan 2020 Cumartesi 18:24
yine dağ fare doğurdu
 Ercan
 4 Nisan 2020 Cumartesi 15:30
Ne yani Herkesin başına polis mi dikeceksiniz.Inonu cd taşıt trfigi insan trafiğini bir görün Diger cd lerin de bir farkı olmadığı zaten belli.Yapilmasi gereken uygulama ortadayken buna direnmek nedir anlamak gerçekten zor.Illa yogun bakımların hizmet edemez duruma mi gelmesi bekleniyor
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz