MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ'dan Özel'e belediyecilik salvosu: İzmir’deki 25 yıllık başarısızlığın ispatı!
Politika
9 Haziran 2024 Pazar 15:56

AK Partili Dağ'dan Özel'e belediyecilik salvosu: İzmir’deki 25 yıllık başarısızlığın ispatı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, CHP Lideri Özgür Özel'in İzmir ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İzmir'in geleceği hakkındaki açıklamalarına tepki göstererek, "Özgür Özel’in bu sözleri İzmir’de 25 yıllık belediyeciliğin başarısızlığının ispatı niteliğindedir" dedi. 

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, CHP Lideri Özgür Özel'in Sasalı'da gerçekleştirilen Keşkek Festivali'nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay hakkında söylediği sözlere yanıt verdi. 

"Zaten kendisi Karşıyaka Belediyesinde çok başarılı bir başkandı.  Kendisi estetik cerrah İzmir’in kent estetiğine çok ihtiyacı var. Ve İzmir’e değen bu tecrübeli bu yetenekli el İzmir’imizi hak ettiği hizmetlerle tanıştıracak. Hak ettiği hizmetlerin en iyisini sunacak. Türkiye’nin Ege’nin gözbebeği İzmir’i bütün dünyanın tanıdığı bir sağlık kenti, bir turizm kenti, bir kültür kenti olarak geliştirecek. Turizmini canlandıracak ve çok iyi belediyecilik örneklerini verdiği Karşıyaka’yı nasıl çok iyi bir noktaya getirdiyse İzmir Büyükşehir'de de aynı başarıları tekrarlayacak" açıklamasını yapan Özel'e AK Partili Hamza Dağ, "Özgür Özel’in bu sözleri İzmir’de 25 yıllık belediyeciliğin başarısızlığının ispatı niteliğindedir" sözleriyle tepki gösterdi. 

Sosyal medyadan açıklamada bulunan AK Partili Dağ şu sözleri söyledi:

Sn. Özgür Özel’in bu sözleri İzmir’de 25 yıllık belediyeciliğin başarısızlığının ispatı niteliğindedir.

Bu sözleri dinleyince insan bir an “Acaba 25 yıldır bu şehri kim yönetiyor?” diye düşünmeden edemiyor.

Önümüzdeki 5 sene için çizdiği projeksiyona da kendisi de dahil oradakilerin hiçbiri maalesef inanamıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Uğur
 10 Haziran 2024 Pazartesi 11:25
2026 Botanik Expo İzmir de yapılacaktı Yeşildere Expo alanı yetiştirilemeyeceği için olamayacak galiba bu nasıl rezalettir. Acilen yeni yer bulunsun İnciraltı ne güne duruyor mesela...
 
 10 Haziran 2024 Pazartesi 11:01
İstanbul'daki 25 yılının hesabını veremeyen siz kalkıp İzmir'i eleştiremezsiniz Hamza bey. İstanbul'u geçtim, bu ülkeye ne hayrınız var şahsi olarak?
 sezar
 10 Haziran 2024 Pazartesi 10:23
Sayın dağ sayenizde 22 yılda şatafatı, lüksü, itibari, adam kayırmayı, 6 bakanlığın butçesine denk diyanetin butçesini, arapça, fransizca bilmeyen diyanet işleri başkanıni, 16 milyonluk audıden başka araçta poposu rahat etmeyenleri gördük ve bunu bir kenara not ettik..
 Modernlik anlayışı
 10 Haziran 2024 Pazartesi 09:38
Japonya'da, Tokyo'da Shibuya Yaya Geçidi vardır. Bilmeyenler hemen bakabilir. Karşıyaka örneği veren arkadaşa göre Tokyo modern bir şehir değil. Avrupa'da, Amerika'da, Japonya'da şehir içinde yürüyen merdivenli üst geçit var mı, bilmiyorum, hiç görmedim. Şimdi buralar modern şehirler değil mi? Karşıyaka İskele önüne üstgeçit yapılırsa İzmir modern mi olacak? Ankara Kızılay'da her yerde üstgeçit var; modern bir yer mi?
 
 10 Haziran 2024 Pazartesi 09:19
fanatızm kaybetmez çökunceye kadar.
 SOKAK
 10 Haziran 2024 Pazartesi 09:08
Nedendir bilinmez ama aklıma " yavuz hırsız ev sahibini bastırır" sözü geldi. İnsan aklı işte, ne zaman neyi düşünür neler akla gelir bilinmez. Allah'ın hikmeti işe bunu da sual edemeyiz ki...
 Vandetta
 10 Haziran 2024 Pazartesi 08:24
22 Yıldır Türkiye'yi Avrupanın ucuzluk cennetine çevirdiniz. Demografik yapıyı bozmak için suriyelisi afganı parkistanlısını ülkeye doldurdunuz, ekonomik olarak insanları soğana muhtaç ettiniz ama şuan belediyenin kötü yönetiminden mi bahsediyorsunuz. Tam bir yüzsüzlük utanmazlık örneği.. Kimsenin evine girecek ekmeği belediyenin etkisi yoktur ama mensubu olduğunuz iktidar partisi eve girecek ekmeğin sayısını belirliyor..
 
 10 Haziran 2024 Pazartesi 08:16
İzmirden yedin tokatı gündemde kalmak için konuşuyorsun 28 İlçeyi kaybettin büyükşehiri kazanamadın Gündemde kalasın diye anlatıyorsun Sende gidicisin Sn Hamza Gidiyorsun
 
 10 Haziran 2024 Pazartesi 00:12
İzmir Karşıya da Vapurdan inince karşıya geçmek için trafiği bekleyen kalabalık güvercin gibi yollara saçılıyor: hiç mi akıllarına gelmez bir üst geçit yaptırmak? Modern şehir olmaktan çok uzak.
 ahmet
 9 Haziran 2024 Pazar 17:51
karşıyaka'yı batıran adam ibb'yi güzel yönetecekmiş. fıkra bu kadar
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz