MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Gökçen'den tüzük kurultayı açıklaması: 2028 adayı için sandık mı kurulacak?
Politika
4 Mayıs 2024 Cumartesi 22:08

CHP'li Gökçen'den tüzük kurultayı açıklaması: 2028 adayı için sandık mı kurulacak?

Kurultay sürecinde cumhurbaşkanı adayının üyeler tarafından belirlenmesi için tartışma yürüttüklerini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökce Gökçen,” Önümüzdeki Eylül’de zaten biz bu tüzük kurultayını gerçekleştireceğiz. Fikrimiz şu; CHP’nin bütün üyelerinin kararıyla Cumhurbaşkanı adayının belirleniyor olması bizim önerimizdi” dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökce Gökçen, Eylül ayında yapılacak olan tüzük kurultayı ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi ile ilgili olarak yürütülecek yönteme ilişkin değerlendirme yapan Gökçen, “Cumhurbaşkanı adaylığı nasıl belirlensin diye konuşulurken, kurultaya giderken kurultay delegelerimizle bizim tartıştığımız bir şey vardı. Orada demiştik ki değişim fikrinin altında Cumhurbaşkanı adayının nasıl belirleneceğinin önceden belli olması, hatta mümkünse yıllar önceden o formülün belli olması da önerilmişti. Önümüzdeki Eylül’de zaten biz bu tüzük kurultayını gerçekleştireceğiz. Fikrimiz şu; CHP’nin bütün üyelerinin kararıyla Cumhurbaşkanı adayının belirleniyor olması bizim önerimizdi” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 4 Mayıs 2024 Cumartesi 23:15
Neden bu seçimlerde sandık kurulmadı ?? Neden 2028 ?? Hiç zahmet etmeyin bu seçimlerde yaptığınız gibi yapay zekaya sorun olsun bitsin!! Karşıyakayı yönetemeyen kişiyi İzmir büyükşehir belediye başkanı olarak aday yaptınız ya! İzmirliler zaten eşşeğe bile oy verir!! Yere batsın sizin demokrasi anlayışınız... Yatacak yerin yok özgür Özel
 Izmır'li
 4 Mayıs 2024 Cumartesi 23:08
Izmir milletvekili olduğunu biliyoruz çünkü zoraki seçmek zorunda kaldık izmir'e hiç bir yararı olmaz olmayacaktır...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz