MENÜ
İzmir 19°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karı-koca kaza kurbanı... AK Parti İzmir'in acı günü!
Politika
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13:17

Karı-koca kaza kurbanı... AK Parti İzmir'in acı günü!

Bornova AK Parti teşkilatı üyesi Ayfer Kahraman ve eşi geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

Dün gece İstanbul-İzmir Otoyolu Bursa geçişindeki Koru Deresi mevkisinde viyadüğe çarpan otomobilde yaralanan sürücüye yardım etmek isterken başka bir otomobilin çarpması sonucu yaşamlarını yitiren Kahraman çiftinin cenazeleri İzmir'e getirildi.

AK Parti Bornova ilçe teşkilatı üyesi olduğu öğrenilen Ayfer Kahraman ve eşinin cenazeleri, Pınarbaşı Kuran Kursu Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Taziyeleri kabul eden çiftin oğulları Mustafa Kahraman, AA muhabirine, anne ve babasının Bursa'nın girişinde bir arabanın bariyerlere çarptığını görerek sürücüye yardım etmek için araçlarından indiklerini belirterek, "O adama yardım etmek isterken de direksiyon hakimiyetini kaybetmiş başka bir araç onlara çarpıyor. Orada vefat ediyorlar. İzmir'den Bursa'ya ablamı ziyarete giderken oluyor. Eşim ve çocuklarım da o arabadaydı. Çok üzgünüz." dedi.

AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yaşamını yitiren çifte Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.


Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı başsağlığı diledi. 

Saygılı'nın açıklaması şu şekilde: 

Çok üzgünüz… Bornova Teşkilatımızdan Ayfer Kahraman ve eşi Kadir Kahraman’ın trafik kazası sonucu vefat ettikleri haberini büyük bir teessürle öğrendim. Kahraman ailesine Yüce Allah’tan rahmet, yakınları ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun…

KAZA
Mehmet Porsuk idaresindeki 34 HKV 202 plakalı otomobil, Koru Deresi viyadüğünde kontrolden çıkıp bariyerlere çarpmış, yardım için duran park halindeki iki araç ile yayalara Ercan S. idaresindeki 34 BIL 275 plakalı otomobilin çarpması sonucu Kadir Kahraman (69), Ayfer Kahraman (56) ve Murat Alak (47) hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 baran
 4 Mayıs 2024 Cumartesi 17:10
Allah rahmet eylesin; yakınlarına sabrı cemil nasip eylesin.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz