MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dağ'dan Büyükşehir'e İZBETON çıkışı: İzmir zaman kaybediyor!
Politika
24 Temmuz 2024 Çarşamba 18:15

Dağ'dan Büyükşehir'e İZBETON çıkışı: İzmir zaman kaybediyor!

İZBETON’un süresinde tamamlanmayan inşaatlarla ilgili kooperatiflere sözleşme feshi göndermesiyle ilgili eleştirilerde bulunan AK Partili Hamza Dağ “Ciddiyetten uzak, liyakatsiz bir süreç yönetimi ile İzmir kentsel dönüşümde her geçen gün zaman kaybetmektedir." ifadelerini kullandı

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON geçtiğimiz dönem başlatılan kooperatifleşme ile kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında sözleşmelerde belirtilen tarihlerde inşaatını tamamlayamayan kooperatiflerle sözleşmeleri tek taraflı olarak feshetti.

Fesih kararına AK Parti’den peş peşe tepkiler gelmeye başladı. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ fesihle ilgili sosyal medya hesaplarından eleştiride bulundu.

Dağ şu açıklamalarda bulundu:

Yıllardır İzmir’i yöneten anlayışın başarısız çalışmalarına yeni bir örnek…

Kentsel dönüşüm konusu İzmir’in en ivedikli meselelerinden biriyken bu meseleye birilerinin cebini doldurmak için bir araç olarak bakarsanız işte ortaya bugünkü tablo çıkar.

Ciddiyetten uzak, liyakatsiz bir süreç yönetimi ile İzmir kentsel dönüşümde her geçen gün zaman kaybetmektedir.

Umuyoruz ki önümüzdeki süreçte İzmirli hemşehrilerimizin güvenli konutlara erişebileceği çalışmalar hayata geçirilebilir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Az Bilmiş
 25 Temmuz 2024 Perşembe 09:37
Anlamazlar Sayın DAĞ. Anlamazlar. NATO mermer NATO kafa bunlar. Yarın seçim olsa yine CHP alır. Bu modeller böyle. Sorun KRONİK. Yapacak bir şey yokkkKKKK.
 BALLIKUYULU
 25 Temmuz 2024 Perşembe 09:13
KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ZAMANINDA BİR YASA İLE BÖLGESEL OLARAK BELEDİYELERİN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA MERKEZİ HÜKÜMET BELEDİYELERE DEVREDDİ FAKAT BU İŞİ BECEREMİYORLARSA ELLERİNDEN BU ALANLARI GERİ ALABİLİRSİNİZ BİR TORBA YASA MI KANUN MU NEDERSENİZ DEYİN ALIN SİZ YAPIN BİZDE DİYELİM Kİ MERKEZİ HÜKÜMET HALK SEVİYESİNE KADAR İNDİ VATANDAŞINI DÜŞÜNDÜ KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ YERİNDE YAPARAK BUNCA İNSANI MAĞDUR ETMEDEN HİZMET ETTİ DİĞELİM. HADİ ÇIKARIN BU YASAYI VE BUNCA MAĞDURİYETİ MUTLU SON İLE BİTİRİN. C.S.
 
 25 Temmuz 2024 Perşembe 09:12
akepe çok liyakatlı adamlarla dolu değilmi? işiniz gücünüz üçkağıt.
 Laf çok, icraat sıfır
 25 Temmuz 2024 Perşembe 08:54
soytarı ve boş konuşuyorsunuz diyen arkadaşım, bunlar Hamza Dağ projeleri değil, bakanlık projeleri. Sen burada belediye eleştiriyorsun, diğer taraftaki projelerin akıbeti ortada. 11 yıldır bir hızlı tren bitmez mi? İzmir sadece kentsel dönüşümde mi zaman kaybediyor? Tek sorun veya ihtiyaç dönüşüm mü? Nerede ULAN Limontepe ve etrafındaki dönüşüm projesi, dalga mı geçiyorsunuz yoksa algılama sorunu mu var?
 
 25 Temmuz 2024 Perşembe 08:21
İzmir i chp yönetiyor. Hamza Dağ dan ne bekliyorsunuz soytarılar?
 tuba
 25 Temmuz 2024 Perşembe 00:51
bos konusuyorsunuz yorumcular adam dogru soyluyor ızmır ıcın kentsel donusum acıl yapılmalı ve oratada bır tek plan yok siz burda candarlı lımanı otogar metro dıye zırvalayıp durun
 Sir alex ferguson
 24 Temmuz 2024 Çarşamba 21:47
sen yap ya da yardım et samimiyetini görelim.
 Laf çok, icraat sıfır
 24 Temmuz 2024 Çarşamba 21:35
8 yıldır otogar metro, 11 yıldır hızlı tren, 13 yıldır Çandarlı Limanı yapılacak.
 Laf çok, icraat sıfır
 24 Temmuz 2024 Çarşamba 20:39
540 hektarlık Karabağlar Kentsel Dönüşüm projesini bakanlık 10 yıldır YAPAMADI.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz