MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Egemenlik Binası önünde Soyer nöbeti!
Yerel Yönetimler
29 Ocak 2024 Pazartesi 13:28

Egemenlik Binası önünde Soyer nöbeti!

İzmir Seyyar Satıcılar Derneği üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Tunç Soyer’in gösterilmesi için belediye binası önünde destek nöbetine başladı.

Büşra ÇETİNKAYA/EGEDESONSÖZ- CHP, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde İzmir adayını belirliyor.

Gözler genel merkeze çevrilirken İzmir Seyyar Satıcılar Derneği üyesi bir grup İzmir Büyükşehir Belediye hizmet binası önünde mevcut başkan Tunç Soyer’e destek eylemine başladı.

Tunç Soyer’in aday ilan edilmesi için nöbete başladıklarını belirten grup adına açıklama yapan İzmir Seyyar Satıcılar Derneği Başkanı Evren Laçin şunları söyledi:

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in karnesi son derece başarılıdır. Projelerin yüzde 87’lik tamamlanma oranı ortadadır ve herkes tarafından takdir edilmektedir.

Seçime 2 ay kala Tunç Başkan dışında bir aday İzmir için büyük risk taşımaktadır. Genel başkanlık seçimimnde kurultaylarda kimin, kimi desteklediği, kimden taraf olduğu bizi yerel yönetimden hizmet bekleyen halkı ilgilendirmemektedir.

Bizim için kriter emektir, çalışkanlıktır, dürüstlüktür.

Tüm bu özellikler başkanımız Tunç Soyer’de mevcuttur.

90 bin Roman, 250 bin seyyar esnaf, 1293 mahalle muhtarı, yüzlerce STK ve kooperatiflerin temsilcilerinin bu çağrısına duyarsız kalmayın. Demokrasinin ve insan haklarının başkenti olan İzmir'imizi biz İzmirlilere teslim edip tabandaki ittifakı tüm Türkiye’ye gösterelim”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 çarşı
 30 Ocak 2024 Salı 17:34
paçalar tutuşmuş banmatikçiler eylemde
 Lombak
 29 Ocak 2024 Pazartesi 22:17
İzmi?'de yavaş şehir çizik yediyse Ankara'da Yavaş? Hadi bakalım. Cümleyi tamamlayın.
 Yok
 29 Ocak 2024 Pazartesi 21:12
Hadi dağılın bakiiim. Tunç munç yok
 Tunç Çağ
 29 Ocak 2024 Pazartesi 21:03
Protesto etmeye devam ediniz Ankara sesinizi duysun...
 Murat
 29 Ocak 2024 Pazartesi 19:23
Paçalar tutuşmuş. bankamatikçiler eyleme geçmiş.
 Yusuf
 29 Ocak 2024 Pazartesi 19:06
Çok şükür soyer gitti ...inşallah izmiri de terk eder izmir izmirli böyle belediye başkanlarını istemez bunlar ağlayan plak iş bilmez iş yapmaz ama demagoji yapar
 Doğrucu Davut.
 29 Ocak 2024 Pazartesi 18:53
Tiplere bak sen. İşte bu yüzden bu şehre yazık oluyor. Önümüzdeki gün daha beter bir rezillikten kurtulmak için önce Chp den kurtulun. Yoksa durum çok vahim görünüyor.
 
 29 Ocak 2024 Pazartesi 18:50
Kokteylerde brunclarda deniz mahsullü yemeklerde başkanla boy boy foto atan dernekler, STK lar, sanatçılar nerde. Başkana habire plaket verip, ödül dağıtıyorlardı, başkanı savunmak bu garibanları mı kaldı
 chpli
 29 Ocak 2024 Pazartesi 16:49
günlük yevmiyeciler tutulmuş kapı önüne.toplasn 10-20 kişi
 Cahide Gündüz
 29 Ocak 2024 Pazartesi 15:13
İzmirin kalkınmasında donanımlı nitelikli bilgili görmüş geçirmiş kişiliği ve empati kuran adalet ve vicdan sahibi erdemli kişilik Sn Tunç Soyer dir.Tunc soyer izmir için en uygun kişi .Halkçı başkan varsa biz de varız .Sosyal belediyecilik kavramını en iyi benimseyen ve biz halkına his ettiren , kangren olmuş tıkanmış işlere büyük bir cesaretle girişen , iyileştirme sağlayan bir liderdir.Tunç Soyer ile teddutsüz yola devam edile bilinir.Halkin sesi ve gücü Tunç Soyeri istiyor...Saygılarımla...@özgür özer@#CHP#@izmir il #CHP #
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz