MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gediz polemiği tam gaz! AK Partili Kaya, Turgutlu Belediye Başkanı Akın’ın açıklamalarını örnek gösterdi
Politika
19 Temmuz 2021 Pazartesi 21:56

Gediz polemiği tam gaz! AK Partili Kaya, Turgutlu Belediye Başkanı Akın’ın açıklamalarını örnek gösterdi

“Temiz Gediz, temiz Körfez” sloganıyla yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan bir eleştiri daha geldi. Soyer’in Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin açıklamaları üzerine konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ı örnek gösteren Kaya, “İşi gücü şov olan CHP’li Soyer’e CHP’li Turgutlu Belediye Başkanı da aynı şeyi söylemiş. Doğru söze ne hacet?” diye sordu.

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Menderes’in Çukuraltı Plajı’ndaki kirliliğin görüntülerini yayınlayarak o esnada “Temiz Gediz, Temiz Körfez” sloganıyla Gediz Nehri’ndeki kirliği dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i eleştirmişti.

Kaya, Soyer’i hedef alarak “Başka illeri gezip akıl vereceğine, görevini yap, gel de Menderes’e bak” ifadelerini kullanmıştı. Kaya’nın açıklamalarının ardından Cumhuriyet Halk Partili Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da Soyer’i hedef almış; Akın, Soyer’in “Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi atıklarının Gediz Nehri’ne akıtıldığını ve Gediz’in bu yüzden kirlendiğine” yönelik açıklamalarına, “Turgutlu üzerinden siyasi şov yaptırmam” şeklinde seslenmişti.

GEZMEYİ BIRAK, GÖREVİNİ YAP!
Akın’ın açıklamalarının ardından AK Partili Kaya, sosyal medya hesabından Soyer’e yönelik bir paylaşım daha yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Soyer’in görevini yapmayarak sadece İzmir’de değil, tüm Türkiye’de çevrenin kirlenmesine sebep olduğunu söylemiştik. İşi gücü şov olan CHP’li Soyer’e CHP’li Turgutlu Belediye Başkanı da aynı şeyi söylemiş. Doğru söze ne hacet? Tekrar söylüyorum, gezmeyi bırak, görevini yap!”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hülya Şahinler usta
 25 Temmuz 2021 Pazar 19:43
Onların işi gücü yalan söyleme ki o yapmak
 Komedi
 20 Temmuz 2021 Salı 12:08
"Tüm Türkiye'de" çevrenin kirlenmesine sebep olan Soyer'i kınıyorum
 Ağam bizimle eğleniy
 19 Temmuz 2021 Pazartesi 23:59
Gediz kirli mi değil mi? Asıl mesele bu değil mi? Sabah akşam Soyer Soyer gına geldi. Bu şehrin seçilmiş belediye başkanı konuşmayacak mı, sorunların tespiti için gezmeyecek mi? Gediz kirli denince bu telaş niye? Söylendiği gibi sanayiden kirli sular sulama kanalına akıtılıyorsa, bunu da şehrin başkanı söylüyorsa bu şov mu oluyor? İşini yapacak olan belli değil mi? Herkes işini düzgün yapsa o kirli su kanala akıtılabilir mi? Burada suçlu nasıl belediye başkanı oluyor? akıl alır gibi değil.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz