MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Işıkhan net konuştu: Asgari ücrete ara zam yok!
İş Dünyası
27 Nisan 2024 Cumartesi 14:00

Işıkhan net konuştu: Asgari ücrete ara zam yok!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zamma ilişkin sorulan soruya "Temmuz'da artış yapılmayacağı dikkate alınarak ocak ayında ona göre artış yapıldı" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı bir canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Asgari ücreti hükümetin belirlemediğini belirten Bakan Işıkhan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu belirler. Biz Bakanlık olarak işçi ve işvereni bir masada toplayıp müzakerelerin sağlanmasını sağlayan moderatör bir kurumuz. Temmuz'da artış yapılmayacağı dikkate alınarak ocak ayında ona göre artış yapıldı. Ekonomi denge işidir. Bunu gözetmemiz gerekiyor. Biz kalıcı refah artışının derdindeyiz. Şu anda istihdamdan feragat etmeden bir büyüme sergiliyoruz. Biz de bu süreçte Bakanlık olarak işçilerimize, memurlarımıza ve emeklilerimize yönelik desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 TC misafir
 27 Nisan 2024 Cumartesi 18:38
Ocak ayında yapılan zam geçen yılın hissedilen enflasyonunu bile karşılamadı. Neden hep aldığınız yanlış ekonomik kararların yükünü dar gelirli çekiyor? Bakanlığınızda kim bilir ne kadar kiralık makam aracı var? Kim bilir bakanlığa ait kaç tane kiralık bina var? Yap işlet devret modelleri ile ve kur korumalı mevduat ile sağa sola para dağıtacağınıza vatandaşa dağıtın. Ödediğimiz milyarlarca vergiyi hep birilerine aktardınız yetti artık.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz