MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karaburun’da cennet koya balık çiftliği!
Ekonomi
25 Ağustos 2015 Salı 12:53

Karaburun’da cennet koya balık çiftliği!

İzmir Valiliği Karaburun’da tepkilere neden olan Sıcağıbükü Mevkii’ndeki balık çiftliğine izin verdi. İzmir Su Ürünleri Yetiştiricileri ve Üreticileri Birliği Denetim Kurulu Üyesi Hakan Doğaner’in sahibi olduğu İskandil Balık yılda 300 ton çipura levrek üretecek.
Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Rüzgar enerji santralleri ve balık çiftlikleri nedeniyle yaşanan sorunlarla gündeme gelen Karaburun’da bir şirkete daha vize çıktı.

İzmir Su Ürünleri Yetiştiricileri ve Üreticileri Birliği Denetim Kurulu Üyesi Hakan Doğaner’in sahibi olduğu İskandil Balık Üretimi Gıda Turizm Tic. ve San. Ltd. Şti’ne yıllık 300 ton kapasiteli çipura/levrek üretim izni verildi.

Ağustos ayı başında İzmir Valiliği’ne başvuran şirkete aynı ay içinde bekletilmeden “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Şirket, Karaburun’un en güzel koylarından birisi olan Sıcağıbükü Bölgesi’nde balık üretimi gerçekleştirecek.
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 doğanın bekçileri derneği
 25 Ağustos 2015 Salı 23:39
Karaburun Türkiye'nin en doğal kalmış yeridir,ama sahipsiz kalmış durumda,nedir bu yahu?köylerin dibine kurulmuş RES ler(dağın tepesine yol pahalı olduğu için),kıyının dibine yapılmış Balık Çiftlikleri?ayıptır,yazıktır.
 egeden
 25 Ağustos 2015 Salı 15:57
GElmiş geçmiş izmirin açık ara en kötü valisi. İzmire zarar veren herşeye onay verdi. bu nedir şimdi? Yerleşim yerlerinin dibindeki RES lere izin veriyor. Kıyılara yakın Balık çiftliklerine de izin veriyor! Yeni kent merkezi dışında gökdelen yapımına olanak veren ÇED lere yardımcı oluyor. İzmirdeki mülteci akınına çözüm bulamıyor. Göztermelik bir sehir giriş çıkışlarını tuttular. halen daha akın akın geliyorlar. Nasıl bir vali anlamış değiliz.
 ercan
 25 Ağustos 2015 Salı 14:10
Bu valiye kimse dur diyemecek mi Vali değil emir eri sanki..Yasalar insan sağlı çevre umurunda değil..Birileri şunu yap diyor o da baınız üstüne diyor.BU ülke artık çadır devleti olmuştur.Kimse kusura bakmasın.Hukuk gukuk olmuşsa bir devletten söz edemezsiniz Allah selamet versin ne diyeyim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz