MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP’den başvuruda bulundu… Murat Koç da aday adayı!
Politika
22 Mart 2023 Çarşamba 18:00

MHP’den başvuruda bulundu… Murat Koç da aday adayı!

7 Haziran 2015 seçimlerinde İzmir Milletvekili olarak TBMM’ye giden ancak hemen ardından yapılan 1 Kasım seçimlerinde sıralamada yeri değişince vekil seçilemeyen Murat Koç, bu kez 2023 seçimlerinde partisi MHP’den şansını bir kez daha deneyecek.

EGEDESONSÖZ - Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmir’deki önemli isimlerinden biri olan Murat Koç, 8 yıl sonra partisinden yeniden milletvekilliği için aday adaylık başvurusunda bulundu.

7 Haziran 2015 seçimlerinde MHP’nin iki bölgeden ikişer milletvekili çıkardığı dönemde İzmir milletvekili olan Murat Koç, 1 Kasım’da yeniden yapılan seçimde listedeki yeri bir basamak geri çekilince seçilememişti. Vekillikten yana şansını yeniden denemek isteyen Koç, 14 Mayıs’taki seçimler öncesi Ankara’ya giderek MHP Genel Merkezi’ne aday adaylık başvuru dosyasını sundu.

DUYGUM, DÜŞÜNCEM, ÜLKEME, MİLLETİME HİZMET ETMEK
“Duygumuz düşüncemiz, ülkemize, milletimize özellikle hizmette eksik kalan İzmir’imize hizmet etmek. Bu ülküyle yola çıktım ve yeniden milletvekilliği aday adaylığı için müracaat ettim” diyen Murat Koç, şu değerlendirmede bulundu:

“İzmir’in bana ihtiyacı olduğunu gördüm. Seçmenimiz, benim yeniden milletvekili olmam için büyük baskı yaptı. Bölge seçmenimizin aşırı derecede baskısı, aday adayı olmamda büyük rol oynadı. İzmir için, partim için hayırlısı olsun.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz