MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Serbest bırakılan İZSU Genel Müdürü Erdoğan: Bu kentin simgelerinin taşıyıcılarıyız!
Yerel Yönetimler
26 Temmuz 2024 Cuma 23:57

Serbest bırakılan İZSU Genel Müdürü Erdoğan: Bu kentin simgelerinin taşıyıcılarıyız!

İzmir’de Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak yürütülen adli soruşturmada gözaltına alınmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan “Hiçbir zaman ifade vermekten korkmadık. Adli makamlara süreç boyunca yardımcı olmaya çalıştık. Sürecin bu şekilde sonlanmasından, alınan karardan mutluyuz. Bu kentin bazı değerlerini temsil ettiğimizin farkındayız. Yaptığımız görevi sadece bir memuriyet olarak değil bu kentin simgelerinin ve değerlerinin taşıyıcısı olarak görüyoruz kendimizi” dedi.

Ozan EKİZ/EGEDESONSÖZ- Alsancak’ta 12 Temmuz'da sağanak yağış sırasında su birikintisine basan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesiyle ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma devam ediyor.

İZSU, GDZ Elektrik ve altyapı işlemlerini yürüten firmalardan çalışanların bulunduğu 35 şüpheliden 14'ünün tutuklandığı olayda ek gözaltı kararı verilmişti.

Bu kapsamda İZSU'dan Adana Belediyesi Genel Sekreteri eski Genel Müdür Ali Hıdır Köseoğlu, Genel Müdür Gürkan Erdoğan, Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi, Gediz Elektrik'ten Dağıtım Genel Müdürü Uğur Yüksel, Metropol Bölge Müdürü Ali Arcan, Sistem İşletme ve Bakım Müdürü Ekrem Yıldırım, Operasyon Direktörü Sefa Pişkinleblebici, Planlama ve Teknoloji Direktörü Necati Ergin, Yapım İşleri Saha Sorumlusu Mürsel Arıcı, Yapım İşleri Sorumlusu Uzman Alper Doğan ve Gediz Elektrik personeli Halit Özpelit gözaltına alınmıştı.

Mahkeme 11 kişi hakkında adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

SÜRECİN BU ŞEKİLDE SONLANMASINDAN MUTLUYUZ
Serbest bırakılmasının ardından Kararın ardından İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan adliye çıkışı açıklamalarda bulundu.

Erdoğan açıklamasında şunları söyledi:

“Hiçbir zaman ifade vermekten korkmadık. Adli makamlara süreç boyunca yardımcı olmaya çalıştık. Sürecin bu şekilde sonlanmasından, alınan karardan mutluyuz. Bu kentin bazı değerlerini temsil ettiğimizin farkındayız. Yaptığımız görevi sadece bir memuriyet olarak değil bu kentin simgelerinin ve değerlerinin taşıyıcısı olarak görüyoruz kendimizi. Yarın sabahtan itibaren görevimizin başında olacağız.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 27 Temmuz 2024 Cumartesi 12:04
O zaman personeliniz işini düzgün yapsın Kontrol edecek arkadaş güzel kontrol etsin 1 İŞ YAPILIRKEN İŞİN BAŞINA 8 KİŞİ GELİP 6 KİŞİ ELLER CEPTE SEYREDERKEN İŞİ YENİ İŞE GİRMİŞ PERSONEL YAPMASIN HERKES MAAŞINI HAKEDEREK ÇALIŞARAK ALSIN O ZAMAN ZATEN SRUN OMAZ
 hasan gürsel altuğ
 27 Temmuz 2024 Cumartesi 10:37
Sayın genel müdür. Yavaş yavaş yazın sonuna gelip sonbahara gireceğiz. Yağmurlar artık başlayacak.Umarım bugüne kadar hiç şahit olmadığım yaz sonu mazgal temizlemelerini yaptırılsınız.bu işlem rutin olmalıdır. Yaz sonunda şehrin bütün mazgalları açılıp içine dolan toz toprak temizlenmelidir.
 Can can
 27 Temmuz 2024 Cumartesi 10:10
Sayın genel müdür siz mutlusunuz hepinizin yüzünde güller açıyor acıyı çekenler elbette ki sizin gibi hiçbir zaman mutlu olmayacaktır umarız koordineli şekilde izmirin alt yapısı düzeltilir ama malesef bu ışığı halk göremiyor...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz