MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yasemin Cafe sizi çağırıyor
Yerel Yönetimler
25 Kasım 2019 Pazartesi 10:37

Yasemin Cafe sizi çağırıyor

İzmir’in güzide semti Bostanlı’da şimdiden vazgeçilmezler arasına giren ve birbirinden farklı lezzetlerle hizmet veren Yasemin Cafe, sizleri çağırıyor.

İzmir’in popüler mekanlarından Yasemin Cafe, İzmirlileri sofrasına çağırıyor.

Bulunduğu konumu nedeniyle direkt bir deniz manzarasına sahip olan Yasemin Cafe bu nedenle müdavimlerinin vazgeçilmezi olmuş durumda. Bunun dışında mekanda bulunan çimenlik alan ve havanın güzel olduğu günlerde İzmirlilerin keyfine keyif katıyor.

Modern dekor ve mimarisinin yanı sıra manzarası ile dikkatleri üstüne çeken Yasemin Cafe, 750-1000 kişiyi alabilecek kapasiteye sahip olması ile özellikle geniş arkadaş grupları için ideal bir mekan.

Araba kullanan misafirleri için otopark hizmeti veren Yasemin Cafe, popüler bir mekan olmasına rağmen park sorunu olmuyor.

Çoğu mekanda bulunduğu gibi sigara içmek isteyenler ya da körfezin tadını çıkarmayı arzulayan misafirler için açık ve kapalı olmak üzere iki ayrı alanı bulunmakta. Bu mekanın bir özelliği de engelli vatandaşlar için engelli tuvaleti, çocuklu aileler için ise bebek bakım ve emzirme odasının da düşünülmüş olması.

Saat sabah 08.00'da açılması sayesinde Pazar kahvaltılarının vazgeçilmezi olan Yasemin Cafe, hizmetlerini gece 01.00'a kadar sürdürüyor. Kahvaltıdışında fast food gıdalar, özel soslu makarna çeşitleri, pirzola ve tatlı çeşitleri gibi yemek seçenekleri de bulunuyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz