MENÜ
İzmir 19°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'de şok: 4 ilçede birden istifa!
Politika
4 Mayıs 2024 Cumartesi 17:51

İYİ Parti İzmir'de şok: 4 ilçede birden istifa!

İYİ Parti'de yaşanan olağanüstü kurultayın ardından partideki kan kaybı devam ediyor. Partinin Bornova ve Gaziemir ilçe başkanları yönetimleri ile birlikte istifa etti. Bayraklı'da ilçe başkanı hariç yönetimden içinde kurucu ilçe başkan yardımcıları da dahil olmak üzere 27 ilçe yöneticisinden 22’si görevinden ve partisinden istifa etti. Partinin Ödemiş Belediye Başkan adayı Güven Kılıç da istifa ettiğini duyurdu.

EGEDESONSÖZ- Yerel Seçimler'de alınan yenilgi sonrası olağanüstü kurultay kararı alan, genel başkanlık görevine Müsavat Dervişoğlu'nu seçen İYİ Parti'deki istifa dalgası bu kez İzmir'e sıçradı.

Bornova İlçe Teşkilatı ile Gaziemir İlçe Teşkilatları bugün yaptıkları duyuruda toplu istifa kararı aldıklarını duyurdu.

Bayraklı'da ise ilçe başkanı hariç yönetimden içinde kurucu ilçe başkan yardımcıları da dahil olmak üzere 27 ilçe yöneticisinden 22’si görevinden ve partisinden istifa etti. 

Bir diğer istifa ise Ödemiş'ten geldi. İYİ Parti İlçe Başkanı iken 2024 Mali ve İdareler Yerel Seçimleri'nde Ödemiş’te İYİ Parti'den Belediye Başkan adayı gösterilen Güven Kılıç, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Diğer yandan parti kaynaklarından edinilen bilgide istifa dalgasının hafta içi de sürebileceği ve 7-8 ilçede de toplu istifaların olabileceği bildirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz