MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe direkleri dövdü!
Oytun NALBANTOĞLU
YAZARLAR
16 Mart 2024 Cumartesi

Göztepe direkleri dövdü!

Göztepe ligin alt sıralarında yer alan Keçiörengücü ile golsüz berabere kalarak büyük bir fırsatı kaçırmış oldu. Romulo ve İsmail ile direkleri geçemeyen takımımız bulduğu fırsatları cömertçe harcadı ve 1 puanla yetinmek durumunda kaldı. 

Muhteşem taraftarımız önünde son derece istekli ve arzulu oynayan, ilk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklarla rakip üzerinde baskı oluşturup sürekli hücumu düşünen sarı kırmızılıların şans da yanında değildi.

İsmail Köybaşı’nın son haftalara göre daha diri görüntüsü yanında Ogün’ün Billal’e destek veren koşuları gözlerden kaçmadı. Dennis’in pres özelliği yanında Yalçın’ın yükünü de hafifletme gayreti oldukça önemliydi. Takımın en önemli ve formda oyuncularından Ahmet Ildız’ın Şanlıurfaspor maçında sakatlanmasıyla ciddi bir kayıp yaşayan Göztepe’de formayı sırtına geçiren Turgay bekleneni veremedi. Oldukça ağır kalan ve tempolu oyuna ayak uyduramayan Turgay 63. dakikada yerini Roman’a bıraktı ve hepimizde büyük hayalkırıklığı yarattı.

Kazanmak için her yolu deneyen Hocamız Stanimir Stoilov iyi direnen ve özellikle 2.devre hızlı kontra ataklarla kalemize gelen Keçiörengücü önünde tüm kozlarını sahaya sürmesine rağmen beklediği verimi elde edemedi. 88'de oyuna giren Fıratcan uzatmalarla birlikte sahada kaldığı 7 dakika boyunca hem ileride hem de defansta akıl almaz hatalar yaptı.

Manisaspor maçından sonra bir defa daha yenemiyorsan yenilme prensibi akıllardaki yerini aldı. Bu 90 dakikayı kaybedilmiş 2 puan olarak değil şampiyonluk yolunda kazanılmış 1 puan şeklinde yorumlamalıyız. 

Lige verilecek olan 2 haftalık arada mutlaka Doğan ve Ahmet’i geri kazanmalı ve Kocaelispor deplasmanına kusursuz hazırlanmalıyız. Dost Sakaryaspor’un Altay’dan alacağı 3 puanı hesaba katarsak yine en yakın takipçisinden 9 puan avantaja sahip bir Göztepe şampiyonluğun en güçlü adayı konumundadır.

Moral bozmadan hedefe doğru tam yol ileri koşmayı sürdürüyoruz. Hocamıza, teknik ekibe ve futbolcularımıza inancımız tamdır, birlikte başaracağız, aksini düşünen bizden değildir!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Alen doğu gencer
 17 Mart 2024 Pazar 12:08
Bazen olmayınca olmuyor. farkı 11 puana çıkardık durmak yok yola devam ! haftaya kocaelini deplasmanda yenip olayı kopartırız.
 çağlayan
 17 Mart 2024 Pazar 12:04
İki pozisyon bulamayan takımdan ah- vah lara gelmek büyük başarı. Hoca her şey..5 yıl bizimle kalmalı ki Avrupa ya gidelim Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin elbet. puan puandır. Direk bazen düşman ama bazen dost. şimdi Lisin kurtardı top ve direkten dönmese ne konuşuyor olacaktık ?
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz