MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'den ‘olay video' için ilk adım: O ismin savunması istendi!
Politika
23 Haziran 2017 Cuma 18:55

AK Parti İzmir'den ‘olay video' için ilk adım: O ismin savunması istendi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hazırladığı videolu açıklamasında tehditler savuran AK Parti Karabağlar Meclis Üyesi Emrullah Kavuz’un savunması istendi. İl Başkanı Bülent Delican’ın ilçe başkanlığı aracılığıyla duruma müdahale ettiği öğrenildi.

EGEDESONSÖZ - İzmir’de yaptığı videolu açıklamalar ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehditleriyle gündem olan Karabağlar Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Emrullah Kavuz hakkında işlem başlatıldı. AK Parti İl Başkanlığı, CHP’li bazı isimlerin savcılığa suç duyurusunda bulunduğu Kavuz’dan savunma istedi. İl Başkanı Bülent Delican’ın Karabağlar AK Parti İlçe Başkanı Kazım Erten’i arayarak gerekenin yapılması konusunda talimat verdiği öğrenildi.  Kavuz, olay yaratan açıklamaları ve sözleri nedeniyle partisine savunma verecek.

- CHP İZMİR’DEN AK PARTİLİ O MECLİS ÜYESİ İÇİN SUÇ DUYURUSU!

- AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİNDEN OLAY YARATAN VİDEO

DAHA ÖNCE DE YAPTI!
Kavuz’un yaptığı açıklamaların doğru olmadığını belirten AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe, “Siyaset toplumu gerekerek yapılmaz. Partiyi hangi makamda olursa olsun temsil edenler davranışlarına, sözlerine ve yaptığı açıklamalara dikkat etmek zorundadır. Biz ‘incitme incinsen de’ anlayışını benimsemiş, İzmir’in toplumsal atmosferi, birlik ve beraberlik ortamını hissetmiş bir yönetim olarak kesinlikle bu açıklamalara karşı çıkıyoruz. Bir kişinin yaptığı açıklamaların da partimize mal edilmemesini istiyoruz. Ne yazık ki bu arkadaşımız daha önce de farklı konularla gündeme geldi. Konuyla ilgili savunmasını verecek. Gerekirse hakkında işlem başlatacağız” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Aferin kafası
 23 Haziran 2017 Cuma 23:22
Aferin alma sevdası bile bu hallere düştü.
 
 23 Haziran 2017 Cuma 22:17
savunmasını parti yönetimi alıyor. bu ülkenin savcıları yok mu?
 
 23 Haziran 2017 Cuma 20:22
Bu "emir ver, öldürelim reis" diye açıklama yapan fazla kovboy filmi izlemiş şahıs geçen de oruç meselesi yüzünden gündeme gelen kişi değil mi?
 Ak genç
 23 Haziran 2017 Cuma 19:39
Akp yonetimi bu tip kisilerin bu partiden ihraç etmelidir. Halkin partisi olan akp nin bu tip ortalik karistiran kisilerden arinmasi gereklidir. Yoksa muhafazalar kanadin nu tip kisilerle isi olmaz. Kendini polat alemdar zanneden. Mafya bozuntusunun partimizde isi olmamasi gerek.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz