MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova’da sorunlarına yerinde tespit yerinde çözüm
Yerel Yönetimler
17 Eylül 2015 Perşembe 11:59

Bornova’da sorunlarına yerinde tespit yerinde çözüm

Mahallelere yaptığı yatırımlarla sorunları çözen ve vatandaşın isteklerini yerine getiren Bornova Belediyesi, “Ortak Akıl” ilkesi ile başladığı çalışmalarda hız kesmiyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, yapılan çalışmaları yerinde icelemek ve vatandaşların isteklerini dinlemek için Çamdibi Meriç Mahallesi Muhtarı Erdinç Kavalalı ile mahalleyi gezdi.
Çamdibi Meriç Mahallesi’ni ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek,  vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Göreve başladıklarından bu yana “Ortak Akıl” ilkesine önem verdiklerini vurgulayan Atila, “Mahallerimizi dolaşarak vatandaşlarımızla bire bir görüşüyoruz. Onlardan gelen istek ve önerileri dinleyerek bu doğrultuda çözüm yolları arıyoruz. Vatandaşlarımızın mutlulukları ve hayatlarının kolaylaşması bizim en büyük önceliğimiz” dedi.
 
Çamdibi Meriç Mahallesi Muhtarı Erdinç Kavalalı ile Mahalleyi gezen Başkan Atila, gelen şikayetler doğrultusunda evleri de ziyaret etti. Vatandaşların isteklerini kendi ağızlardan dinleyen Başkan Atila, yapılacak düzenlemeler hakkında da bilgiler verdi.
 
ALT YAPI ÇALIŞMALARI İLE KIŞA HAZIRLIK
Mahallede yapılan yatırımlar için Başkan Olgun Atila’ya teşekkür eden Meriç Mahallesi Muhtarı Erdinç Kavalalı, özellikle kış aylarında yaşanan zorluklara dikkat çekerek, “ Yağmurlarda yaşanan su baskınları için mahallemizde bulunan su mazgalları, tekrar düzenlenerek sayıları arttırıdı. Ayrıca yollarda yapılan çalışmalar sayesinde su birkmelerinin önüne geçilecek” dedi.
 
Meriç Mahallesi’nde bulunan Evrenosoğlu Ortaokulu’nun yenilendiğini ifade eden Kavalalı, “ Okulumuza malzeme yardımıyla birlikte arkada bulunan ağaçlı bahçe düzenlendi. Ön bahçede de asfaltlama çalışmaları yapıldı” diye konuştu.
 
AÇILAN KURSLARLA BAYANLARA İŞ İMKANI
Mahalle için yapılan en büyük yatırımlardan birinin bayanlara iş imkanı sağlayacak  kurslar olduğunu söyleyen Muhtar Kavalalı, “Bornova Belediyesi, MTK ve Ege Üniversitesi işbirliği ile bayanlara dikiş kursları düzenlendi. Buradan sertifika alan 70 kadar bayanımız işe başladı” dedi.
 
50 yıllık mazisi olan bir mahalle olduklarını da belirten Kavalalı, “İlk kez bu sene mahallemizde iftar yemeği düzenledi. Ramazana özel meddah gösterileri ile mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız keyifli zaman geçirdiler” diyerek bilgi verdi. 
 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz