MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornovalı cimnastikçiler başarıya doymuyor
Yerel Yönetimler
26 Temmuz 2015 Pazar 10:32

Bornovalı cimnastikçiler başarıya doymuyor

Bornova Belediyespor Kulübü sporcusu Sude Aydın, Dünya Cimnastik Şampiyonası’nda gümüş madalya alarak büyük gurur yaşattı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Milli Takım Sporcusu Aydın’ı başarısından dolayı tebrik etti
Bornova Belediyespor Kulübü cimnastik sporcusu Sude Aydın Portekiz’in Santrarem kentinde düzenlenen “Scalabıs Cup” Turnuvası’ndan gümüş madalyayla döndü. Turnuva’ya  Milli Takımı temsilen katılan Aydın; 12 ülkeden 54 sporcunun katıldığı, 13-14 yaş trampolin kategorisinde ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
 
MİNİK SPORCUNUN BAŞARISI HERKESE ÖRNEK
 Sporun her alanında yaşanan başarıların ülkemiz için büyük gurur kaynağı olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; “Gençlerimizin sporla ilgilenmesi ve göstermiş oldukları başarılı performanslarıyla uluslararası organizasyonlarda ödül alarak ülkemize dönmeleri bizim için mutluluk ve gurur verici. Minik sporcumuzun başarısı herkese örnek olsun. Spora yönelen gençlerimizi, destek veren ailerini, antrenörlerimizi ve emek veren herkesi kutluyorum” dedi.
 
Antrenör Gülşah Başol da disiplinli çalışmalarından dolayı öğencisine teşekkür etti. Minik cimnastikçi Aydın, beş yıldır trampolinle uğraştığını belirterek,  “cimnastiği çok seviyorum” dedi.   
 
CİMNASTİĞE 4 YAŞINDA BAŞLADI
 Dört yaşından bu yana cimnastikle uğraşan 14 yaşındaki Bornova Belediyesporlu cimnastikçi Sude Aydın daha önce de hem ulusal, hem de uluslararası alanda pek çok başarı elde etti. İzmir’de 2015 Ocak ayında düzenlenen 13-14 yaş kategorisi Türkiye Şampiyonası’nda  ve Bolu’da Nisan ayında düzenlenen Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye birinciliği elde etmişti. 2013 yılından bu yana profesyonel olarak milli takım kadrosunda yer alan minik sporcu  Haziran ayında da Rusya’nın StPetersburg  kentinde düzenlenen şampiyonada mili takım temsilcisi olarak yeraldı.
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz