MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Menderes Aday Adayı Öztürk: Kutuplaşma lüksümüz yok!
Politika
11 Aralık 2018 Salı 10:28

CHP Menderes Aday Adayı Öztürk: Kutuplaşma lüksümüz yok!

CHP Menderes Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Öztürk'ten örnek bir hamle daha geldi.

Menderes ilçesinin eski ilçe başkan ve yöneticileri, belediye eski meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve parti üyeleri ile BAL-GÖÇ eski yöneticilerini bir araya getiren Öztürk; yapılan toplantıda, ilçenin sorunlarını ve 2019 Yerel Seçimleri'ne yönelik stratejik adımların neler olabileceği ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi. İlçenin CHP çatısı altında geçmiş dönemlerde çeşitli kademelerde görev almış isimlerinin görüşlerini aldığını; toplantılarının oldukça verimli geçtiğini belirten Öztürk;  sürecin küsme kırılma gibi bir lüksü kaldırmayacak kadar hassas olduğunu, bu toplantıda bir kez daha herkesin birbirlik ve beraberlik özlemi içinde oluşunu görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. 

DÜNSÜZ VE BUGÜNSÜZ GELECEK…
CHP Menderes Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü;  " Geleceği;  geçmişi yok sayarak ve bugünü doğru değerlendirmeden öremeyiz. Biraraya geldiğimiz arkadaşlarımızın her biri, CHP'nin kendi dönemlerinin ilçemiz ve şehrimiz açısından kilometre taşıdır.  Muhtarlarımız ve eski dernek başkanımız da öyle. Her birinin emeği büyüktür. Bugün; genel merkezimiz ve il başkanlığımızın gerek duyduğu ve yaptığı bu tür bir buluşmayı, ilçemde hayata geçirmek istedim. Yıllardır Menderes'i birlikte yaşadığımız, birlikte siyaset yaptığımız, dayanışma içinde olduğumuz arkadaşlarımızla ortak bir platformda heyecanımızı tazeledik. 2014 seçimlerinde kaybettiğimiz belediyeyi yeniden nasıl alırız, nasıl bir strateji izlemeliyiz?  İlçemizin acil çözüm bekleyen sorunları, çözüm önerileri nelerdir? Hepsini masaya yatırdık. En önemli konumuz ise bu birlik beraberlik tablosunu nasıl güçlendirir, çoğaltırız oldu. Çünkü gerçekten, bu dönemde kutuplaşma, ayrı hareket etme lüksümüz yok. Çağrıma kulak veren ve biraraya gelen herkese teşekkür ediyorum."

KAYBEDİLEN ZAMANI... 
Menderes'in halk odaklı, çoğulcu ve katılımcı bir yerel idareden 5 yıldır yoksun kaldığını belirten CHP Menderes Aday Adayı Öztürk; AKP idaresinde olan Menderes Belediyesi'nin koşulsuz devlet desteği olmasına rağmen pek çok yatırımı zamanında bitirmediğine ve tartışılan iş süreçlerine imza attığına dikkat çektiği açıklamasına şu sözlerle devam etti; " Her şeyden önce, 'sizden-bizden' diye halkı bölen bir anlayışla yerel yöneticilik olmaz. Hesap veremeyen, yaptığı işlerle ilgili kaynağını, harcamasını kamuoyu ile paylaşmayan bir yerel yöneticilik olmaz. Elbette çalışıyorsanız, borcunuz da olacaktır. Ama hep borçlanarak, hep satarak eninde sonunda tükenirsiniz. Menderes'i birleştiren, sorunlarına köklü çözümler üreten ve hakkı olduğu gibi tanınmasını sağlayan işlere ihtiyacımız var. Menderes, 'yoklar' ilçesi. Sinema ve tiyatrodan şehir meydanına; müzeden hastaneye pek çok şey yok. Biz, kaybedilen bu  zamanı hızla telafi için hazırız. Bunu yaparken, hesap vermeye de..." 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 halk
 11 Aralık 2018 Salı 14:54
Mendereste önceki seçimi kaybetmiş aday istemiyoruz,partiye ihanet etmiş aday istemiyoruz, Genç heycanlı yeni yüzler görmek istiyoruz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz