MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP ilçe yöneticisinden manidar çıkış: Hazreti Hüseyin’in laneti...
Politika
11 Eylül 2017 Pazartesi 10:20

CHP ilçe yöneticisinden manidar çıkış: Hazreti Hüseyin’in laneti...

Mahalle delege seçimlerinde mevcut yapının önemli noktalarda mağlup olmasının ardından İlçe Yöneticisi Öztürk manidar bir açıklama yaparak, “Hazreti Hüseyin’in laneti hep sizin üstünüzde olsun. Irkına ihanet eden zavallılar” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) işleyen olağan kurultay süreci kapsamında mahalle delege seçimlerinin startı verildi.

İzmir’de metropoldeki ilçe örgütlerinden Bornova, Çiğli, Konak, Karabağlar, Bayraklı, Buca ve Güzelbahçe’de partililer sandık başına gitti.

Çiğli’de Belediye Başkanı Hasan Arslan ve İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’nun desteklediği mavi listeler ilçenin en önemli mahallelerinden olan Ataşehir ve Küçükçiğli’de muhalif yapıya mağlup oldu.

GÜMRÜKÇÜ-KOÇER BOZGUNA UĞRATTI
İl yöneticisi Utku Gümrükçü ile İlçe eki Başkanı Ali Rıza Koçer’in ittifakı Çiğli’de gerçekleşen ilk etap seçimlerinde ağırlığını hissettirdi. Öyle ki Belediye Başkanı Arslan ve İlçe Başkanı Mertoğlu kendi mahalleleri olan Küçükçiğli’de delege seçilemedi. İlçe Başkanı Mertoğlu her ne kadar doğal delege de olsa, yaşanılan gelişmenin prestij kaybı yaratacağı parti kulislerinde konuşuluyor.

İLÇE YÖNETİCİSİNDEN İLGİNÇ ÇIKIŞ: HAZRETİ HÜSEYİN’İN LANETİ ÜSTÜNÜZDE OLSUN!
Gelişmelerin ardından Çiğli İlçe Yöneticisi Binali Öztürk’ten manidar bir paylaşım geldi. Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hazreti Hüseyin’in laneti hep sizin üstünüzde olsun. Irkına ihanet eden zavallılar” dedi. Öztürk direk olarak mahalle delege seçimlerinden alınan sonuçları hedef aldığını belirtmedi. Fakat yapılan açıklama manidar karşılandı. İlk günün ardından Öztürk’ün sosyal medya hesabından açıklama yapması kafalarda soru işareti yarattı. İlçe örgütünden çok sayıda partilinin bu açıklamaya tepki gösterdiği öğrenildi.

PAYLAŞIMIN MAHALLE DELEGE SEÇİMLERİYLE ALAKASI YOKTUR!
Daha sonra Egedesonsöz’e konuşan Binali Öztürk, “Paylaşımımın mahalle delege seçimleriyle alakası yoktur. Ben ilçe yöneticisiyim ama tarafsızım. Benim mahallemde bir tane sorun olmadan seçim tamamlandı. Kazanan o ya da bu değildir. Kazanan partimizdir. Seçimden sonra evime gittim, öylesine bir paylaşım yaptım. Konu nerelere geldi. Paylaştığım yazıyla siyasetin ne alakası var?” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Çiğli chp
 11 Eylül 2017 Pazartesi 15:02
Bu zat-ı muhteremin evvelki paylaşımlarına baktım, konunun içeriğini araştırmak için. seçim öncesinde barış rüzgarlarından bahseden bu kişi, kaybedince üslubu değiştirmiş. Çiğlide bu tür vandal insanları ayırma zamanı geldi de geçiyor bile. Siyasete din nasıl karıştırılmaması gerekiyor ise mezhebi ve ırkıda karıştırmamak gerek. Birilerine "Acemi" demeden önce kendin acemilik yapmayacaksın.
 Ciglili
 11 Eylül 2017 Pazartesi 13:35
Yaziklar olsun sana. Birde chp gibi bir partinin yoneticisisin. Bu tip adamlari partiden atmak gerek. Chp bir mezhep partisi degildir
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz