MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li Kılıç vekil seçildi, mesajı verdi: İzmir’in hak ettiğini alması için…
Politika
25 Haziran 2018 Pazartesi 14:33

CHP’li Kılıç vekil seçildi, mesajı verdi: İzmir’in hak ettiğini alması için…

Genel seçimden elde edilen sonuca göre İzmir milletvekili seçilen Sevda Erdan Kılıç, “İzmir’in beklentileri çok yüksek. Talepleri ne yazık ki “bize destek verin yapalım” diyenler tarafından görmezden gelindi. Bunların takipçisi olacağız, İzmir’in hak ettiğini alması için çabalayacağız” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Parti Meclisi (PM) Üyesi Sevda Erdan Kılıç 24 Haziran genel seçimleri sonrasında milletvekili seçildi.

Kılıç sandık mesaisinin ardından yaptığı açıklamada önemli ifadeler kullandı. Kılıç şunları söyledi:

MİLLET İKTİDARA GEREKEN UYARIYI VERMİŞTİR
Erken adı altında dayatılan “baskın” seçimin sonuçlarından hepimiz şunu gördük ki bu millet iktidara gereken uyarıyı vermiştir. Tek başına iktidar söylemlerinin kendileri için yeni dönemde olmayacağı aşikardır. Bu durumun ülkemize öncelikle barış, kardeşlik, demokrasi ve özgürlük getirmesini temenni ediyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu durum ortadayken bizim ne olduğumuz, koltuklarımız çok da önemli değildir. Türkiye’de yeni başlayan dönemle parlamenter demokrasiden kopuş sürecini hepimiz göreceğiz ve yaşayacağız. Umarım bunun bedellerini bizler ve çocuklarımız ödemek zorunda kalmayız. Başından bu yana söylediğimiz gibi ülkemizde bir OHAL süreci devam ediyor. Yargının ve medyanın bağımsızlığından söz etmek mümkün değil. Kamu kurumlarının bir siyasi partinin egemenliği altında yaptığı uygulamalardan vatandaşlarımız da şikayet ediyor. Ekmek ve su kadar önemli olan özgürlüklerimizin her geçen gün daraldığını görmek bir hukukçu ve anne olarak ayrıca beni daha çok üzüyor.

İZMİR’İN HAK ETTİĞİNİ ALMASI İÇİN ÇABALAYACAĞIZ
Ayrıca, her seçim döneminde olduğu gibi İzmir demokrasiye, barışa, özgürlüğe olan inancını arttırarak sürdürmüştür. Gereken mesajı vermiştir. Hepimizin Cumhurbaşkanı söylemiyle yola çıkan Sayın Muharrem İnce’ye de desteğini esirgememiştir. Partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kemal Kılıçdaroğlu’nun kısa ve hızlı geçen süreçte yaptığı hamleler ve aldığı kararların ne kadar önemli olduğunu sonuçlar açıklanınca hep birlikte gördük. Kendisinden çok ülkenin geleceğini düşünen bir lider olarak verdiği kararların ileriki dönemde sonuçlarını da yaşayarak göreceğiz. İzmir gibi aydınlık ve demokrasinin beşiği bir kentten milletvekili seçilmek benim için onurdur. Şahsıma ve partili arkadaşlarımıza gösterilen teveccüh nedeniyle tüm hemşerilerime minnettarım. Onların sesi olmaya devam edeceğim. İzmir’in beklentileri çok yüksek. Talepleri, arzuları ne yazık ki “bize destek verin yapalım” diyenler tarafından görmezden gelindi. Bunların takipçisi olacağız ve İzmir’in hak ettiğini alması için çabalayacağız.

MÜCADELEYE DEVAM
Son olarak; bizimle birlikte mücadele eden başta parti örgütümüzün her kademesinde görev alan yoldaşlarımız olmak üzere aynı anlayışta koşan hemşerilerimize şükran borçluyuz. Bu daha başlangıç, mücadeleye devam!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 seçmen
 26 Haziran 2018 Salı 00:45
Şükür ki bu seçimde hak edileni koparacak vekillerle Kavuştuk.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz