MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZTO seçimlerinde geri sayım... O sektörden Özgener'e destek!
Ekonomi
22 Ocak 2018 Pazartesi 10:25

İZTO seçimlerinde geri sayım... O sektörden Özgener'e destek!

Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu, Nisan ayında gerçekleşecek olan İzmir Ticaret Odası (İZTO) seçimlerinde başkan adayı olan Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener’i destekleyeceklerini açıkladı.

Türkiye’nin üretimden ihracata her alanda lider sektörü olan otomotivin İzmir’deki temsilcileri, kentin en önemli kuruluşlarından birisi olan İzmir Ticaret Odası’nda otomotivci bir başkan görmek için harekete geçti. İZTO’da değişim vakti geldiğine inanan EGOD yönetim kurulu üyeleri ve derneğin geçmiş dönem başkanları, Yengeç Restoran’da bir araya gelerek seçimlere 56 numaralı Ulaşım Araçları Satışı Meslek Komitesi’nden katılacak olan Özgener’i destekleme kararı aldılar.

OTOMOTİV GÜÇLÜ TEMSİLİ HAK EDİYOR
EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akkalay, “Otomotiv sektörü Türkiye’nin her alanda lider sektörü. Bu sebeple meslek örgütlerinde ve odalarda çok daha kuvvetli bir temsili hak ediyor. İşte bu anlayıştan yola çıkarak, otomotiv sektörünün içinden bir isim olan Sayın Mahmut Özgener’i destekleme kararı aldık. Yalnızca otomotiv sektörü ile ilgili komitelerde değil, tüm komitelerde Sayın Özgener’e destek çalışmaları yürüteceğiz. İzmir Ticaret Odası’nda bir anlayış değişikliğine ihtiyaç duyuluyor. Mahmut Özgener’in İzmir’de Ticaret Odası’na bağlı tüm şirketler adına olumlu çalışmalar yürüteceğinden ve İzmir’in ekonomik gücünü arttırmasına hizmet edeceğinden şüphe duymuyoruz” dedi.

Açıklamaların ardından toplantıya katılan İZTO Başkan Adayı Mahmut Özgener ise, bir otomotivci olarak otomotiv sektörünün desteklerini çok önemsediğini belirterek EGOD üyelerine teşekkür etti. Toplantı sonunda, EGOD Geçmiş Dönem Başkanı Mustafa İduğ, İZTO seçimlerinde koordinasyonu sağlamak için görevlendirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 izmirli
 22 Ocak 2018 Pazartesi 14:13
ilk etapta demirtaş başkanlıktan gidecek ama emin olun olay asıl bundan sonra başlayacak ito nasıl çiftliğe dönmüş neler yapılmış hepimiz göreceğiz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz