MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şoförler Odası'nın Başkanvekili Özkan AK Parti yönetiminde!
Politika
21 Mayıs 2019 Salı 13:56

Şoförler Odası'nın Başkanvekili Özkan AK Parti yönetiminde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti teşkilatlarına ‘esnafın sesi, nefesi olun’ çağrısı İzmir’de yanıt buldu. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanvekili Erkan Özkan, Kerem Ali Sürekli başkanlığındaki yeni il yönetiminde kendine yer buldu.

AK Parti’nin merakla beklenen İzmir yönetimi açıklandı, yankıları ise devam ediyor. Eski milletvekili Kerem Ali Sürekli başkanlığındaki yönetimde esnafın ağırlığı kendini hissettiriyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti kurmayları ile teşkilatlara her fırsatta esnafın sesi ve nefesi olmaları çağrısında bulunuyordu. Kendisinin de esnaflıktan siyasete atıldığını sık sık vurgulayan Erdoğan, “Bu sıfata, bu şerefe nail olmuş bir kardeşiniz olarak esnafı en iyi ben anlarım” diyor, partililerinden de aynı hassasiyeti beklediğini ifade ediyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu isteği AK Parti’nin yeni İzmir il yönetiminde yerine getirildi. İş dünyasından, STK’lardan birçok temsilcinin yer aldığı Sürekli’nin yönetim kurulunda bu noktada öne çıkan isim olarak ise Erkan Özkan gösteriliyor. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanvekili Erkan Özkan, kent merkezindeki 3 bin taksicinin temsilcisi olarak görev yapıyor. Özkan, kurucularından olduğu AK Parti’de geçmişte Konak İlçe Başkanlığı’nda yöneticilik ve Konak Belediye Meclisi Üyeliği görevlerinde de bulunmuştu.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanvekili Erkan Özkan’ın AK Parti ile esnaf arasında köprü vazifesi görmesi, İzmirli küçük ve orta ölçekli işletmelerle iletişimi güçlendirmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz