MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İEF’de TOBB’u kim temsil edecek?
Ekonomi
25 Ağustos 2015 Salı 14:47

İEF’de TOBB’u kim temsil edecek?

İzmir’in en büyük fuarı, İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl 84’üncü kez kapılarını açıyor. Fuar’ın açılış törenine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu katılamazken, TOBB’u İzmir’de kimin temsil edeceği belli oldu. Cuma günkü açılışta Hisarcıklıoğlu yerine TOBB Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar kürsüye çıkacak.
Onur DENİZ/EGEDESONSÖZ - Bu yıl 84’üncü kez kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Fuar etkinlik takvimi, İZFAŞ ekiplerinin uzun süreli çalışmaları sonucu kesinleşirken, açılış töreni için çalışmalar sürmeye devam ediyor.
 
HİSARCIKLIOĞLU KATILAMIYOR
Geçtiğimiz yıl protokol krizine sahne olan fuarda bu yıl titiz bir çalışma sürdürülüyor. 28 Ağustos Cuma günü yapılacak resmi açılış töreninde belirlenecek protokol listeleri netleşmeye başladı. Bu yıl düzenlenecek fuarda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun başka programının olması nedeniyle açılışa katılamazken açılış konuşmasında TOBB’u İzmir’de kimin temsil edeceği merak konusu oldu.
 
YORGANCILAR KÜRSÜDE
TOBB adına İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret Odaları Konseyi Başkanı Ekrem Demirtaş ve TOBB Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar isimleri ön plana çıkarken konuşmayı yapacak isim netleşti.

Alınan karara göre Hisarcıklıoğlu’nun katılamaması üzerine açılış konuşmalarında TOBB adına Ender Yorgancılar kürsüye çıkacak.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Paksoylu
 25 Ağustos 2015 Salı 17:05
Yakışan olmuş
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz