MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in o ilçesine taksi takviyesi... UKOME dopingi!
Otomobil
8 Temmuz 2021 Perşembe 13:24

İzmir’in o ilçesine taksi takviyesi... UKOME dopingi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi turizm bölgesi Çeşme’de mevcut taksilere ek olarak 25 adet taksi plakası izni verdi. Tanesi 700 bin TL’den çıkan fiyatın ihalede artması bekleniyor. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, “Sayı yaz dönemi yoğunluğu nedeniyle yeterli gelmiyor. Şu anda orada taksi plaka fiyatı 1,5 milyon TL’yi buluyor” dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi genel kurulu turizm bölgesi Çeşme’deki taksi ihtiyacının giderilmesi yönünde adım attı. Genel Kurul kararıyla ilçeye 25 adet taksi plakası izni verildi. Çalışma kapsamında KDV hariç 700 bin TL bedel karşılığında her bir plaka için ihaleye çıkılacak.

Çeşme’de ihtiyacın fazla olduğunu belirten İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, “Şu anda ilçede 61 adet taksi plakası var. Bu yaz döneminde yetmiyor. Kış  döneminde sakin olsa da turizmin arttığı zamanlarda yetersiz kalıyor. Taksi plaka ihalesinin şartlarını taşıyanlar başvurabilirler. Şu anda plaka fiyatı 1,5 milyon TL’yi bulmuş durumda” dile konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz