MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Önce fil, şimdi lemur… İzmir’den Gaziantep’e 2 yolcu daha!
Yerel Yönetimler
8 Aralık 2023 Cuma 10:40

Önce fil, şimdi lemur… İzmir’den Gaziantep’e 2 yolcu daha!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis oturumu gündem maddeleri belli oldu. Bir çok maddenin yer aldığı oturumda ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin talep ettiği 2 adet halka kuyruklu lemurun hibe edilmesi de meclis gündemine gelecek.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ- Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi arasındaki hayvan yardımlaşması devam ediyor.

Geçtiğimiz ay İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden talep edilen 1 adet filin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne gönderilmesi önergesi meclisten oy birliği ile kabul edilirken, Aralık ayı oturumunda ise İzmir’den Gaziantep’e ‘lemur’ desteği verilmeye hazırlanılıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne gönderdiği yazı ile talepte bulunduğu ‘2 adet halka kuyruklu lemur’ İzmir Doğal Yaşam Parkı’ndan hibe edilmesi ile ilgili maddesi Aralık ayı olağan meclis oturumuna geliyor. Komisyonlara gitmesi beklenen önergenin kabul edilmesi halinde 2 adet halkı kuyruklu lemurun nakliyesi Gaziantep Büyükşehir Beldiyesi’ne ait olma koşulu ile hibe edilmesi bekleniyor.

İlgili önergede şu ifadelere yer verildi;

“Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığının talebi doğrultusunda, Belediyemiz Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı İzmir Doğal Yaşam Parkı Şube Müdürlüğü taşınır (demirbaş) kayıtlarında bulunan ve önerge ekinde yer alan protokolde belirtilen 2 adet lemur halka kuyruklu hayvanların nakliyesi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait olmak üzere hibe olarak verilebilmesi hususunun görüşülmesi.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ANKARA
 8 Aralık 2023 Cuma 10:47
Gaziantep Buyuksehir Belediyesi İzmir Buyuksehir Belediyesine Simdiye Kadar Ne Gondermis de İzmir Buyuksehir Belediyesi Gaziantepe Evcil Dostlarimizi Gonderecek... Sinir da Yakalanan Tum Hayvanlar Sirf Akp li Oldugu İcin Gaziantepe Teslim Edilmek de; Ama Bir Gun de Denmediler Bu Hayvani da İzmir Buyuksehire Teslim Edelim... Chp li Belediye Artik Kendine Gelmeli...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz