MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Adayı Hotar’dan Karaburun çıkarması
Seçim 2015
30 Mayıs 2015 Cumartesi 11:18

AK Parti Adayı Hotar’dan Karaburun çıkarması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Nükhet Hotar çalışmalarına İzmir’in doğal güzellikleriyle ön plana çıkan ilçesi Karaburun’da devam etti.
Genel Seçimlere kısa süre kala çalışmalarına hız veren Hotar, Karaburun’un doğal güzellikleri ile İzmir turizminde önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çekti. Karaburun’a yapılan yeni yolun ilçenin gelişiminde etkili olacağını savunan Hotar, “Yeni açılan Karaburun İzmir yolundan geçerken 12 yıl öncesine gittim. 12 yıl öncesinde buralara geldiğimizde bizden sürekli yolun düzeltilmesi talebi geliyordu. Bu talepte bulunan gerek partililerimiz gerekse vatandaşlar buraya yeni yol yapılabileceğine inanmadan bu sorundan bahsediyorlardı.  Türkiye’de her konuda ‘Olmaz’, ‘Çok zor’ denilen hizmette olduğu gibi Karaburun’un 30 yılı aşkın süredir konuşulan yol konusunu da önemli ölçüde çözmüş olduk. Bunun gururunu Karaburun’a gelirken sizlerin adına yaşadım” diye konuştu.
 
Refah seviyesi AK Parti ile arttı
Diğer siyasi partilerin Amerika’yı yeniden keşfeder gibi sundukları keşiflerini AK Parti’nin 12 yıldır uygulamakta olduğunu belirten Hotar, “Onların hayalleri ve hayallerinin vaatlere dönüşmesi ancak şimdi mümkün olabildi. Onlarında bir kısmı yalan, bir kısmı yanlış, bir kısmı zaten bizim uyguladıklarımızın gerisinde. Vatandaşlarımız o zor eski günleri yaşadı. Biz enflasyonu yüzde 30’dan tek rakamlı hale düşürdük. Eğer o enflasyon düşüşü yapılmamış olsa, ne o asgari ücret 5 binlira olsa ne de emekliye 10 ikramiye versen gene bugünkü gelir refah düzeyini yaşayamazdı. İlaç, ambulans, hastaneler paralı olsaydı ne kadar para verirseniz verin ivedikle verdiğiniz zammın sıfırlanmasını sağlardınız. Türkiye’ye AK Parti ile istikrar geldi. Satın alma gücü arttı, refah seviyesi arttı” dedi. 
 
‘7 Haziran Türkiye'nin kader seçimi’
Genel Seçimler öncesi Türkiye’de bütün şer odaklarının birleştiğini ve AK Parti gitsin de ne olursa olsun ülke batsın, çocuklarımızın geleceği gitsin itibarımız kaybolsun diye çalıştıklarını belirten Hotar, “Eski günlere dönelim tekrar IMF’nin kapısında nöbet tutalım istiyorlar. Biz 12 yıllık süreçte bu kazanımları elde ettik. Hem ulusal, hem uluslararası düzeyde ülkemiz çok iyi noktalara geldi. Daha yapacak çok şeyimiz var. Seçmenlerimiz teraziye bakacaklar, iyi tarafı, faydalı tarafı ağır basıyor olacak o yüzden de hep birlikte ‘Durmak yok yola devam’ diyeceğiz. Kalan son günlerde canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin kader seçimi olan 7 Haziran’da teşkilatımızın çabası ve isteğiyle zafer tekrar bizim olacak” ifadelerini kullandı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz