MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Özkan'dan CHP'li o isme tepki: Siyaset mezarlığına gömülmüş kişiler...
Politika
16 Mayıs 2018 Çarşamba 16:40

AK Partili Özkan'dan CHP'li o isme tepki: Siyaset mezarlığına gömülmüş kişiler...

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Özkan kendisi hakkında açıklamalarda bulunan CHP’li Yücel Özen’e tepki gösterdi. Özkan, “Siyasetin derin mezarlığına gömülmüşlerin prim yapmak için partimizi ve beni seçmesi son derece komiktir” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Eğitim Sekreteri Yücel Özen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün yönetiminde “siyasi ve hukuk işlerden sorumlu il başkan yardımcısı” olarak görev yapan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Hüseyin Özkan’ı hedef aldı.

 Özen yaptığı açıklamada, Özkan’ın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu bulunan İşadamları Abdullah Kavuk ve Ahmet Küçükbay ile bağlantısı olduğunu iddia etti.

Özen’in açıklamalarının ardından AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Özkan sert tepki gösterdi. Özkan, “Siyasetin derin mezarlığına gömülmüş, unutulmuş ve bir kenara itilmiş,  zavallıların, prim yapmak için partimizi ve beni seçmesi son derece komiktir. Siyaset ciddi bir iştir. Hiçbir belge ve kayıt olmadan sokaktan duyulanlarla,  hareket ederek siyaset yapmak geleneği zaten CHP’nin genlerinde var. Böyle hareket ederek, siyasetin mezarlığından, kenara itilmişlikten kurtulmazsınız. Yapılan bu suçlamalara karşı yasal her türlü girişimleri başlattık. Herkes adalet önünde hesap verecektir. Hiç kimse beni ve partimizi çeşitli yakıştırmalarla sınamaya kalmasın. Biz bu sınavı 15 Temmuz da verdik. Her zaman da vermeye de hazırız. Bu kapıdan böyle kişilere ekmek çıkmaz başka kapıya”  ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 sabuncu
 17 Mayıs 2018 Perşembe 20:41
bu tür bıyık görmekten bıktık yeter artık tamam
 komiksiniz
 16 Mayıs 2018 Çarşamba 19:53
Siyaset ciddi iş olduğundan mı talimatla bıyıuk bırakıyor sizinkiler? Talimatla bıyık bırakanların kimseye laf etmeye hakkı yoktur, haydi işinize, yeter, TAMAM!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz