MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den davet... İzmir'de tarihi güne geri sayım!
Yerel Yönetimler
23 Şubat 2024 Cuma 10:47

Soyer'den davet... İzmir'de tarihi güne geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, göreve başladığında yüzde 12 seviyesinde olan, 287 milyon euroluk yatırımla tamamlanan Narlıdere Metrosu’nda yarın yapılacak açılış öncesi son hazırlıkları inceledi. Çok heyecanlı olduklarını ifade eden Başkan Tunç Soyer, “İzmir’in her yerinde çiçekler açacak. En çok da Narlıdere Metrosu nedeniyle çiçekler açacak. Bütün İzmir’i açılış törenimize bekliyorum, davet ediyorum” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kenti demir ağlarla örme hedefi doğrultusunda raylı sistem yatırımlarına son 5 yılda büyük bir hız kazandıran Büyükşehir Belediyesi, 287 milyon euro yatırımla tamamladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu’nu 24 Şubat Cumartesi günü açıyor. Saat 16.30’da başlayacak açılış töreni için Balçova İstasyonu üzerinde DJ Ersin Şov ve Haluk Levent konseri için sahne kuruldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer açılış hazırlıklarını yerinde inceledi ve İzmirlilere çağrıda bulundu.

Soyer: “Selam olsun İzmir”
İzmir’in tarihine not düşülecek büyük açılış günü için heyecanlı olduklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Müthiş heyecanlıyız. Sonuna geldik. Çok hummalı çalışma var. Yüzlerce arkadaşım son rötuşları yapıyor. Şansımıza hava da şahane olacak. Bahar gibi bir hava, İzmir’in her yerinde çiçekler açacak. En çok da Narlıdere Metrosu nedeniyle çiçekler açacak. Bütün İzmir’i bekliyorum, davet ediyorum. Haluk Levent muhteşem bir konser verecek. Benim de söyleyeceklerim var, bunun için herkesi bekliyorum. Bu tarihi güne hep beraber şahitlik edelim istiyorum. Selam olsun İzmir” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Öznur üzdem
 25 Şubat 2024 Pazar 18:02
Yaptığınız herşey için size çok teşekkür ederim, İzmir size minnettar. Gittiğiniz için de uzuntulerimi belirtmek isterim.
 Harun
 25 Şubat 2024 Pazar 17:52
İzmir''e 25 yıldır ne yaptınız.Böyle güzel bir ili çok geride bıraktınız.İzmir çok kötü bir şekilde yönetiliyor.Doğru düzgün bir hizmet yok.Eskişehir,Bursa,Kayseri,Manisa,Antalya,Kocaeli v.s ye gider öğrenirsiniz.
 Mahmut
 24 Şubat 2024 Cumartesi 12:21
Yapana teşekkürler , Geciktirene yuh olsun...
 Berke
 24 Şubat 2024 Cumartesi 00:02
Konunun dışı belki ama 1 yıldır oyalanan( İZ TAŞIT) Otogar-Gümüldür otobüs hattı ne zaman başlayacak bilen var mı?
 Osman
 23 Şubat 2024 Cuma 20:25
Tabikide metroya ihtiyaç var çok boş konuşuyorsunuz bence işinize bakın
 Osman
 23 Şubat 2024 Cuma 20:23
Fazla traş yapmayın cildi bozar
 İZMİR DEĞİŞECEK
 23 Şubat 2024 Cuma 18:40
Yirmi beş yıldır bişey yapmadınız,bu metroyada gerek varmıydı!? NİSAN BİİRRRRRR
 Murat
 23 Şubat 2024 Cuma 18:11
Şu İzmir de neler yapılır neler. Ama önce niyet sonra gayret lazım. 8 km topu topu koca şehir de davul zurna ile ilan etmek çok abartılı. Gereğinden çok uzun sürmüş zaten. Ayrıca neden İstihkama ve daha ileri gitmiyor.
 ağzı olan konuşuyor
 23 Şubat 2024 Cuma 17:16
Yani, metro yapılmasın mı? Köy mü kardeşim burası?
 Recep Gokay
 23 Şubat 2024 Cuma 17:05
iyi anılacaksın başkan. hakkı yenen biri olarak anılacaksın.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz