MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürekli: İşçiler ekonominin en güçlü yapıtaşı
Seçim 2015
30 Mayıs 2015 Cumartesi 12:19

Sürekli: İşçiler ekonominin en güçlü yapıtaşı

Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş yerlerine ziyaretlerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli öğle yemeğinde çalışanlarla bir araya gelerek sohbet etti. 13 yıldır Türkiye'de yaşanan ekonomik kalkınmaya değinen Sürekli, “Ülkemiz artık krizlerden etkilenen bir vatan değil. 7 Haziran’da da takdir milletin” dedi.
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli 7 Haziran seçimleri öncesi Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş adamları ve çalışanları ziyaret etti. Öğle yemeğini çalışanlarla beraber yiyen Sürekli, ekonomi gelişiminde en büyük emeğin işçilere ait olduğunu vurgulayarak “Sizlerin emeği hiçbir zaman göz ardı edilemez. Özellikle ekonomideki bu evre sizlerin sayesinde bir adım ileri gidiyor. Elbette her işte olduğu gibi bir liderin sizleri toplaması iş düzenini sağlaması çok önemli. Bu bağlamda siz çalışan kardeşlerimizin bu devir daimi sağlaması hem ekonomiye hem de ihracata katkı sağlıyor. Sizler ekonominin en güçlü yapıtaşı ve dinamiğisiniz. Geçmişe dönüp bakıldığında durumlar ortada; lakin şimdi sizleri daha iyi görüyorum. Gerek sosyal haklarınız, gerek çalışma ortamlarınız konusunda memnuniyetiniz yüzünüzdeki tebessümlerden belli oluyor. 13 yıldır işsizlik oranlarında ciddi düşüş sağlandı. Artık ülkemiz eskisi gibi krizden etkilenen bir vatan değil. Yeni dönemde ekonomimiz daha çok güçlenecek ve böylece işsizlik oranları çok daha azalacak” dedi.
 


VATANDAŞ HER ŞEYİN FARKINDA
Vatandaşın artık her şeyin farkında olduğunu ifade eden ve 7 Haziran’da yine vatandaş yanıtı verecek diyen Sürekli, “13 yıldır AK Partinin yaptıklarını bizlerden çok sizler söylüyorsunuz. Türkiye gün geçtikçe gelişen ve kalkınan bir ülke konumuna geldi. Hala AK Parti gelirse her şey kötü olacak diyorlar. Yapmayın, 13 yıldır düzeni bozmayan bir iktidar için hala bunu nasıl iddia ederler anlayamıyoruz. Neyse ki vatandaşımız her şeyin farkında… Bunun için biz diyoruz ki vatandaş 7 Haziran’da cevabını verecek. Takdir ne olursa olsun milletindir” dedi. Cuma namazı için Atatürk Organize Sanayı Bölgesindeki camiye giden Sürekli, pilav dağıtımı yaparak  işçilerle vedalaştı.
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz